Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Esu tikras, kad galvoji teisingai - jei yra sociai slegio - mergos per troleibuso sustojimo atstuma atsisuka paziureti - ir kas gi cia taip blatnai vaziuoja ...

Kaip gauti: yra du variantai.
Vienas - moki babytes ir tau ji padaro. Antras - metus laiko domiesi - ir pasidarai pats.
Nes subai tik priemone - juos reikia tinkamai apipavidalinti, tas duoda didele dali rezultato. Na - ir be abejo netepsi nevaziuosi - stiprekai.
P.s. ir visai nebutinai turi buti labai brangus garsiakalbiai - atitinkamos zinios yra brangiau...
Duomiuosi tai jau nemazai, ir jau keleta subu esu padares, bet paskutinis galvuoju pats geriausias. Levas Boschmannas 400wRms, ikisau i deze ~80lt i fazika 1ocm diametro ir 27cm ilgio, pajungiau pirma is loghitec'o kompo subo stipriaka... nu isejo siaip.. Bet tada oajungiau automobilini stipriaka ir daviau apie 350W. Veiksmas buvo rusyje. Pajungiau su stipreku tai atbego kaimynas is antro aukscio (rusyje buvau -1aukstyje) tai pasake, kad jam pradejo lekstes zvimbet ir per senas nuejo vibracija Aisku patalpa kur bandziau yra apie 20m2 ir be baldu, manau todel toks efektas isejo (tas senu drebinimas), kad buvo didelej patalpoj tas subas. Dar, man jau po 2min ausis uzgule. Ir stovint pries suba kokius 3m jautesi per visa kuna, kad drebina. Ir pasakykt man, ar tai buvo slegis ar srautas. Ir manau masinoj taip nesuveiktu tas subas, nes savonas tai daug mazesnis negu ta patalpa....