+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 46

Tema: Tru Technology S500

Hybrid View

Aktyvus mariux is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

Citata JLsystem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dar karta sakau viskas buvo padlagais atsukta. JL neturi tos bedos kaip kiti stiprai kad atsukus dugna pradeda lysti iskraipymai (staciakampiai) tai su corolla pernai kova meet`e leidom tol kol pora akumu uzvestai maisnai jau nebegalejo ismaitinti, uz "fun" laimejau is garsogalerijos RE suba. leido jie ten kazkoki lil jon. corsa`oj irgi ilgai juos mucijau. nei kvappo nei ritciu kalimo i dugna nieko nebuvo. nebent as nemoku sudeginti subo. p.s. corsoj jie grojo nuo 1000/1 bet kvapo neismete. proto turejau sinusu ir kokiu bassIloveyou neleidau. bet gero repo buvo nevienas pusvalandukas praleista dar kazkada buvau 12w3v3 nuo 1000/1 uzjunges tai gerai corsa skete esme ta kad W3 su 500W tikrai nesudegs
    oj oj oj prisipazink kad pasikrovei malku nuo mano hiendo kaune su savo jl'ais

vilmantai, kad du w3 uzdarose dezese plerpia nuo vieno jl audio 500 atsukus gazo - nieko keisto mazai jiems norint pakvailioti, juk vienas 10w3 pagal gamintoja prasosi 500w. pas mane du peerless'ai xxls 12 irgi plerpdavo nuo 500.1, nors jiems "reikia" tik 400w per abu nu cia aisku skaiciai popieriuje, bet klausant du vienetus kontroles oj kaip mazai budavo.. pajungus ant kitos firmos, gerokai galingesnio monobloko bedu neliko - garso (zemo) lygi galedavau pakelti zymiai auksciau

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Gal prie tam tikro daznio sinuso ar pan. - laikys 500 W RMS. Jei iprastai muzika - na gi girdisi aiskiai - springsta jie ten savo dezikese... Arba koki "speciale" apiforminima padarius - gal...
    Kitaip - nesutinku. Neleidzia sazine...

Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

kaip bebutu vienam 10w3 i pora 500.1 tikrai eina, per daug nebus, bet negluminkim autoriaus - tru tikrai geriau

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

As kalbu apie normalu klausimasi kai bosa dagroja iki priesbosio jus apie sporta. jei sportui tai tik JL AUDIO ir tada 1000/1, jai noramliam klausimui tai tik tru. Jei renkamasi is butent siu variantu.

Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

Citata eXtreme rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    As kalbu apie normalu klausimasi kai bosa dagroja iki priesbosio jus apie sporta. jei sportui tai tik JL AUDIO ir tada 1000/1, jai noramliam klausimui tai tik tru. Jei renkamasi is butent siu variantu.
    tai visi manau ir supratom, autorius kiek suprantu tru ir pasirinko..cia siaip i lankas nuklydom

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    47
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

Citata eXtreme rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Manau sportui JL 1000/1 per slabnas - cia kasdien gali su tokiu negru klausyti ir bubinti i sveikata, o varzybose ner kaveikti su tuo 1000 w rms (spl)

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

o kad vienodam lygy su dauguma priekiniu akustiku groti taip pat nera ka veikt su tiek
    groja kaip iš kibiro

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o kad vienodam lygy su dauguma priekiniu akustiku groti taip pat nera ka veikt su tiek
    Parodyk nors viena priesbosi sugebanti grot viename lygmenyje su ttarkim W7, isnaudojant W7 bent puse galingumo jau nekalbu apie viduriuka ar aukstadazni.
    O Jei 1000 kasdieniniam klausymui tai manau tu savo sveikatai priesas. kalbam apie apynoramlius watus jau nekalbu apie tikrus...

Savas Truemayhem has a little shameless behaviour in the past Truemayhem's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Citata mariux rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    oj oj oj prisipazink kad pasikrovei malku nuo mano hiendo kaune su savo jl'ais

vilmantai, kad du w3 uzdarose dezese plerpia nuo vieno jl audio 500 atsukus gazo - nieko keisto mazai jiems norint pakvailioti, juk vienas 10w3 pagal gamintoja prasosi 500w. pas mane du peerless'ai xxls 12 irgi plerpdavo nuo 500.1, nors jiems "reikia" tik 400w per abu nu cia aisku skaiciai popieriuje, bet klausant du vienetus kontroles oj kaip mazai budavo.. pajungus ant kitos firmos, gerokai galingesnio monobloko bedu neliko - garso (zemo) lygi galedavau pakelti zymiai auksciau
    Dek keturius XXLS ir varyk i SPL'a su uzdarom dezem juokdaris

Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

"Dek keturius XXLS ir varyk i SPL'a su uzdarom dezem juokdaris" va cia gerbemieji yra save ir kitus gerbencio zmogaus protingas postas. as temas vejais leidziu, o cia vat autoriteto temos grazinimas ir iprasminimas.

Savas Truemayhem has a little shameless behaviour in the past Truemayhem's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Dejau skersa as ant tavo nuomones ir ant tavo muzikos "skonio"

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Cia jau rimtas gincas kvepe...
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

Citata JoJo 0 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Cia jau rimtas gincas kvepe...
    ne vieta cia...

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Mariux paistai pas tave buvo du kart daugiau subu. pas mane street A tave B mano 2x10"=12" o pas tave 2x12" ir kaip bebutu gaila rezultatas vistiek buvo prastesnis nei mano nors pripazinsiu taviskis buvo tikrai neprastas REZULTATAI: http://img5.imageshack.us/img5/9987/copyofdscf0870.jpg

tai ramekas tavo low startas nenupute mano low bass

Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

Citata JLsystem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Mariux paistai pas tave buvo du kart daugiau subu. pas mane street A tave B mano 2x10"=12" o pas tave 2x12" ir kaip bebutu gaila rezultatas vistiek buvo prastesnis nei mano nors pripazinsiu taviskis buvo tikrai neprastas REZULTATAI: http://img5.imageshack.us/img5/9987/copyofdscf0870.jpg

tai ramekas tavo low startas nenupute mano low bass
    pats paistai pas tave 10'', bet fazikines dezes ir galios 1kw. pas mane 12'', uzdaros dezes ir 0,5 kw beje reikia ziuret finalinius spaudimus

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Tau per veida uz tavo paistalus. NUSTOK GERT IR VARTOTI KVAISALUS nes nukvaisai visai. nei mano rezulta pasiekei nei ka tai nepaistyk! ir nenuputei manes gali buti ramus.

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata Truemayhem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dek keturius XXLS ir varyk i SPL'a su uzdarom dezem juokdaris
    Ir vel pradedi su XXLS? PABAIK, PAMIRSK TU JUOS. TAI YRA SUPERINIAI BOSAI TIK IKI JU REIK DAAUKT.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės