+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 4 iš 4

Tema: kas galetu padaryti deze subui?

Hybrid View

Dzaulis
    Guest

Pagal nutylėjimą kas galetu padaryti deze subui?

Tai va turiu as JBL Gt12 aisku nekoks ten turiu pasidares uzdara deze bet jau uzkniso nera jokios muzikos tik bukas bumbsejimas. Bandziau darytis vented tai niekas nesigavo ops: Tai kas galetu padaryti man ventiliuojama deze ar bandpass ir uz kiek? Man ten medziaga nereikia nieko traukti pats apsitrauksiu svarbu kad normaliai grotu.

Savas Svajūnčikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    47
    Žinučių
    648

Pagal nutylėjimą Re: kas galetu padaryti deže subui?

Citata "Dzaulis" rašė čia:
    Tai va turiu as JBL Gt12 aišku nekoks ten turiu pasidares uždara deže bet jau uzkniso nera jokios muzikos tik bukas bumbsejimas. Bandziau darytis vented tai niekas nesigavo ops: Tai kas galetu padaryti man ventiliuojama deže ar bandpass ir uz kiek? Man ten medziaga nereikia nieko traukti pats apsitrauksiu svarbu kad normaliai grotu.
    O kas prieš tai rašė:

........"as tai dariau 34l deže ir dar prikisau sintepono nemažai ant galines sieneles ir sonines plonai isklojau tai gan padoriai skamba."

:-D

Dzaulis
    Guest

Pagal nutylėjimą Re: kas galetu padaryti deže subui?

Citata "Svajūnčikas" rašė čia:
    Citata "Dzaulis" rašė čia:
    Tai va turiu as JBL Gt12 aišku nekoks ten turiu pasidares uždara deže bet jau uzkniso nera jokios muzikos tik bukas bumbsejimas. Bandziau darytis vented tai niekas nesigavo ops: Tai kas galetu padaryti man ventiliuojama deže ar bandpass ir uz kiek? Man ten medziaga nereikia nieko traukti pats apsitrauksiu svarbu kad normaliai grotu.
    O kas prieš tai rašė:

........"as tai dariau 34l deže ir dar prikisau sintepono nemažai ant galines sieneles ir sonines plonai isklojau tai gan padoriai skamba."

:-D
    tada buvo padoriai kai nieko pries tai nebuvo dabar jau nebepadoriai :-D nepatinka man toks uzdaros dezes skambejimas nerva nebelaiko . :evil:

Savas Svajūnčikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    47
    Žinučių
    648

Pagal nutylėjimą kas galetu padaryti deze subui?

Aš savąja uždarąja taip pat nepatenkintas....... :-D Tik va bijau pradėt vėl užsiimt aparatūra, nes žinau kiek tai atims laiko pinigų nervų :!:

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės