as imciau 8w7
Gal kas parekomenduotumet koki normalu nebrangu 20cm zemadazni is savo praktikos.Montuociau 2 vnt.,butu gerai,kad nereikalautu didelio turio deziu.Muzika ivairi,labiau linkes vistik i kokybe,negu kiekybe
as imciau 8w7
JoJo minejo Helix 8'tuka, kuriam pakanka 8l dezes, tad gal visai nebloga iseitis butu. Gal verta pasidomet, juolab kad ir paciam reiks kokio maziuko...
Nieko neturiu pries JL,bet kolkas noretusi ka nors is zemisku technologiju,montavimo gylis taip pat ribotas gal koki 20cm
Sumanymas butent 2 nebrangus zemadazniai, didesniais kaip 20cm nenoriu darkyt bendro vaizdo.O be JL dar buna kokiu zemadazniu
p.s.Beje, o jus patys turite/turejote tuos JL kur siulote.Gal aprasytumet ispudzius.
w1 gal ir puse bėdos, bet manau ,Mariau, atsilaikysi nuo šito brendo savo automobilyje.
As asmeniskai desiu Helix P8 po bardacioku...Taip jam uztenka 8 litru uzdaros ir 14,5 fazikines..ir mazmenoja kainuoja 390lt Puikus daiktas kuris atgroja tuos pinigus...
PS...Nuo mados Pioneer,pereikime ant JL...
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Alpine SWE 843E Band pass dėžėje du vienetai gavosi rezultatas kuris peržengė visas numatytas ribas.Buvau pats nustebintas.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
SWE irgi domina,kazin kaip jis uzdaroj dezutej,na blogiausiu atveju vazikinej.Ten kur sugalvojau montuot bandpas fiziskai labai sunkiai gautusi.Bus 2 atskiros dezes stealth tipo.
ne i tema,bet vel prasideda...ilgi vakarai garaze
IPod
Niezti nagai labai
saknys karcios bet vaisiai saldus,ar kaip ten sako
kai stiklo audinį pašlifuosi dar labiau niežtės
ir netik nagus
IPod
Znajem,znajem gryztam prie reikaloKas dar kokiu 8"tuku isbande.Kalba apie subus,priesbosis kita kalba.
I kur planuojama montuoti?
Seip jei dėti 8 tai tik su faziku, nes uždar nelabai patenkins. i uždara geriau 10 paimti koki plona ir valio.aisku priklauso koks kupas?
e36 325coupe,10" mazai vietos,o ir priimtinesnis variantas 2*8" i spl gi nesiruosiu.
Tai gali daryt du atskirus.Plius du aštuntukai visada geriau negu vienas dešimtukas.Bus greitesnis bosas ir jautrumo daugiau negu iš vieno dešimtuko.
astuntukai kaip suprantu atskirai stoves ,tai is kur pas juos geresnis jautrumas uz 10"? Del boso greicio priklausomybe nuo diametro irgi klausimas,ziu lengvas 15" bus greitesnis uz padangini 10" ir siaip jau skonio reikalas,bet tikrovisko instrumentu zemu dazniu atkurimo is 8" nelabai tikeciausi,nebent meistriskai bandpasintas ir tt... bet vis tiek ispudis ne tas...
Bandyk kokius 8 bet i fazika.
galiu parduoti pora HCW8 morelių, nereikalauja didelio tūrio, mažas montavimo gylis. rinkti rankomis.
žodžiu turiu pora greitų bosiukų, mažai naudoti. pilnos komplektacijos. jeigu domina rašyk pm
Sitas morelis daugiau priesbosis,negu bosas.Esu klauses as juos,bent man truksta agresijos jiems imho...
Aš sau į golfą buvau ten susidėjęs 12tukus, tai kažko trūko man... ir subai geri ir litražas.... bet kažkaip netaip skambėjo...
swe-843,tikrai variantas,i brangesnius jei ziuresi tik pinigu metymas...jei viduj salono apsyvuose tai uzdaras 10L-20L gali daryt,sociai bus visko...
buitiniu yra,bet jiems turio reikes dezes didesnio...
Į tokį kupą esame sudėję du dešimtukus pioneer į palangę.Free Air.Jie ten telpa.Gavosi labai gerai ir su š stiprintuvais.Buvo Magnat.Su geru stipru būtų dar geriau.Podiumai buvo padaryti paprastai.Matosi nuotraukoje.Dėjome Focal165A.
turiu porą tokių :
http://www.magnitola.ru/Infinity-Kap...acturers_id=66
, groja iki 20 litrų dėžutėse, visą teisybę apie juos gali Mirka papasakot, mainom į tavo JBL su dėže......
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Bookmarks