gal myrksi zalia ir melyna? ar dega nemirksedama?
JL AUDIO 1000/1v2 uzsidega low v (kaip suprantu mazai voltu) ir issijungia, manuale sunku konkreciai suprasti ka ten raso angliskai (not perfect english language). Gal kas gali paaiskinti sia beda ir kaip ja isspresti? Generatorius 120A. Dekui uz pagalba kas suprantathanks a lot!
gal myrksi zalia ir melyna? ar dega nemirksedama?
tai kaip tu dirbi anglijoj jei nė velnio kalbos nesupranti?
Matai kad 120A dar nieko nereiškia, nes generas gali būti tiesiog blogas, bet greičiausia bėdas kontaktuose ar sujungimo vietose, patikrink visą grandinę nuo akumo klėmos iki stipreko varžto, ir minusą analogiškai.
darkarta perskaiciau ir supratau(mano darbe anglu nereikalinga) man kai keite generatoriu daviau 1m 35mm2 minusui ir 2m 35mm2 pliusui kad pakeistu senus laidus, pakeite tik pliusa iki starterio, nuo starterio iki akomuliatoriaus neuzteko laido, minuso sake: nekeiciau nes jis trumpas lb (20cm)
as jam sakiau kad visus pakeist reikia ir kuo trumpesniais jei imanoma, sia savaite turetu pabaigt kai atsius laidus. Ar tai turi labai jau didelia reiksme kad net puse garso nedatraukia (like nepakeisti laidai)? manuale raso kad pagrindine beda, lb daug masinu su 10-8awg laidais ir juos reikia pakeist minimum 4awg (pataisykit jei klystu)
Pabandymui buvau pajunges su krokodilais transita paziuret kas bus, galimabuvo pagarsint tik per kelis level. gal su stiprintuvu kas ne taip?
moku, nuo akumo iki stipriako viskas gerai.
ok, kai pamatuosiu parasysiu. audinej yra kur rodo krovima baterijos V, pasuku garsa stipriai krenta voltai. manuale raso nukritus iki 9v lyg ir, issijungia ir uzsidega melina.
visgi gal kas zino, gal kam yra buve?![]()
turbut niekam neteko, aisku.
help me...![]()
as bandziau ir be saugiklio pajungt, pritvirtines pliusa nuo akomuliatoriaus o minusas prie saugos dirzu kur sukasi i kebula.
Bookmarks