Citata "FANAT" rašė čia:
Sveikas brolau :-D
jo pas mane,dar kompakta man gražinai ;-) tai kaip dar vis su juo vazineji ?jau nemažai laiko Praėjo ir kaip nebuvo jokiu problem?ple as poto buvau nusipirkes JVC KD-LHX 501
http://www.21vek.ru/web/autoproduct.jsp?id=1464

ple naujas modelis ir toks šūdas kad n.. , nu nebuvo man apie ji nei kur pasiskaityt, nei ka! nes Lietuvoi dar niekas neturėjo, rusai irgi nieko nerase, tai teko isbandyt ant savo kailio! ( experimentas gavosi)

Po sito modelio nusivyliau JVC magais ......... 99 nepalygint uz sita su... nors ir zymiai senesnis

gerai laiku pardaviau ta LHX 501 :-D net tokio dalyko jame nera kaip tembrai , auksti ir zemi .....ka ten toliau kalbet...kainavo 1800 mokejau 1000 , tai isvada tik viena , lyginant kainos ir kokybės santyki, jau geriau pas Lietuvius pasiimt Alpine 9835 uz 1800 lt arba atsisiust uz 1200 ! :dauzau:

tai kaip šiaip laikaisi seni!? senai šitam forume ? as tik siandiena nakti isradau ...... :-D
Na groja jis pas mane, šiaip priekaištas vienintales, kad pretenzingas kompaktams. Nemėgsta pabraižytų žiauriai, o ir šiaip kartais kokį gariunską spjauna... O visa kita liuks :!:

O visa kita aparatūra prašosi perdarymo :-D

Tai matau pasiketė tavo auto kapitaliai. Kas dabar pas patį sumontuota? Ar Kevlarais patenkintas likai?

Forumas čia neblogas :-D