JVC 501 ?ar 99 ?
"FANAT" rašė čia:
Čia kartais ne iš tavęs aš savo JVC pirkau? :roll:
Dabar tavo mersas taip atrodo? :smt023
JVC 501 ?ar 99 ?
Nu va paziurejau geras.
Uz tokia kaina +/- 200 $ dar daug geru,pasirinkimas yra.Bet cia tokia kaina.
tai jeigu lyginti nu gal su alpine swr1241 as uz viena jbl tris alpinos paimsiu.Uz vieno jbl galiu nusipirktio ir suba ir stipriaka jam.
Cuia skirtingi kainos kategorijos tai ne zinau lyginti tikrai negalima.
Cia toks pats dalikas kad lyginti Ferrari su Mitsubishi EVO8 kiekvienas geras savo kategorijoje.
KD-SH99R :taip:"FANAT" rašė čia:
Ok. Brangu."DFX" rašė čia:
O apie Infinity Kappa Perfect domėjaisi? 12-tuko kaina kažkur 800lt , bent jau man jis patiko ir uždaroj 30ltr dėžėj.....
o sakikim POLK MOMO MM 124.kaip jis bus sakykim brangesnis.
Arba kaip del POWER ACOUSCTIC,MTX
dar galiu daug parasyti o kur galima jos pas mus vilniuja nusipirkti?
Sveikas brolau :-D
jo pas mane,dar kompakta man grazinai ;-) tai kaip dar vis su juo vazineji ?jau nemazai laiko praejo ir kaip nebuvo jokiu problem?ple as poto buvau nusipirkes JVC KD-LHX 501
http://www.21vek.ru/web/autoproduct.jsp?id=1464
ple naujas modelis ir toks sudas kad n.. , nu nebuvo man apie ji nei kur pasiskaityt, nei ka! nes Lietuvoi dar niekas neturejo, rusai irgi nieko nerase, tai teko isbandyt ant savo kailio! ( experimentas gavosi)
Po sito modelio nusivyliau JVC magais ......... 99 nepalygint uz sita su... nors ir zymiai senesnis
gerai laiku pardaviau ta LHX 501 :-D net tokio dalyko jame nera kaip tembrai , auksti ir zemi .....ka ten toliau kalbet...kainavo 1800 mokejau 1000 , tai isvada tik viena , lyginant kainos ir kokybes santyki, jau geriau pas Lietuvius pasiimt Alpine 9835 uz 1800 lt arba atsisiust uz 1200 ! :dauzau:
tai kaip siaip laikaisi seni!? senai sitam forume ? as tik siandiena nakti isradau ...... :-D
DFX
o ant kokios tu sumos ieskai ? maximum .....?
4+4Om."DFX" rašė čia:
Turejau kelis,hertzo "kietas" garsas kaip kazkas sake, plaktukas jis,siaip jam ir stipreko reikia ne silpno.Triuksmaut jis sugeba. p.s. pas mane uzdara deze,su faziku nezinau kaip gautusi.Siaip galiu parduotjei nori.
Vistiek ieskosiu kito,arba dar viena reikes dasipirkt ir kaimynus zadint rytais :-D
FANAT
as noriu iki 1000LT
Bet dabar galvoju gal i russija nuvazioti ten paziureti paklausti vistiek kainos labai skyriasi ten pigiau bus
Gal iskart subuj ir stipriako pirksiu
525i
"Vistiek ieskosiu kito,arba dar viena reikės dasipirkt ir kaimynus zadint rytais"
o kaip sita pokomentosi
vistek mazai arba ieskosi geriasnio??? .
Jei teisybe tai del kokybes kito/geresnio ieskociau.O toki pati tik del triuksmo dasipirkciau :wink: Tikiuosi supratai."DFX" rašė čia:
Pirk ka nors kita pasakysi kaip groja![]()
525i
aisku.
O norejau paklausti pas tave del priekio.
Kokius turi komponentus ir kaip darai podiumus ar "kolca"?
FANAT
o pas tave koks subvas,komponwentai stiprintuvai
Na groja jis pas mane, šiaip priekaištas vienintales, kad pretenzingas kompaktams. Nemėgsta pabraižytų žiauriai, o ir šiaip kartais kokį gariunską spjauna... O visa kita liuks :!:"FANAT" rašė čia:
O visa kita aparatūra prašosi perdarymo :-D
Tai matau pasiketė tavo auto kapitaliai. Kas dabar pas patį sumontuota? Ar Kevlarais patenkintas likai?
Forumas čia neblogas :-D
ne Focal net nespejau pastatyt, pardavineju dabar juos , ten skelbime yra kur skiltis parduodunieko pries juos neturiu, priezastis tik ta kad dabar vienam reikalui pinigu reikia labai, poto buciau vel ka nusipirkes, gal ka geresnio :!:
galvoju apie " Dynaudio Kit 360 " arba "Focal Utopia" arba "MB Quart QSD216" Series Separate
o jei neparduosiu statysiu savo Kevlarus :-D nieko nelieka , manau bus ir sitie neblogi.......... :smt111
to; DFX
pas mane komponentai nupirkti FOCAL K2 POWER "KIT 165 KP"
stipreka jiems nusipirkau Signat RAM-2 ; nebrangus bet tikrai neblogas 4x90 tai norejau tiltuot...... butu pats tas.....mano Focalams
o subu neturiu, bet zinau kad pirksiu JL_audio 12w6 arba 10w6 iskart 2 vienetus statysiu.....laukiu kaledu , parsisiusiu is USA
kitaip tariant masinoi isvis nieko nera tik magas
va kas supirkta tas supirkta ir namie guli.... cia viskam babkiu reikia nemazai..... :smt102 be to ziema as vistiek su masina nevazineju, tai iki pavasario viska susistatysiu neskubedamas......artyman:
zinau viena kada skubi.... xu*nia gaunas ...... :dauzau:
Dabar tai neliko nieko,bele kokiu buvau pridejes.Stipreku irgi kelis bandziau,bet jie biudzetines klases"DFX" rašė čia:
![]()
Prieki galvoju 3 juostu det,kazka, dar renkuos.Buvau pradejes nuo galo komplektuot,kol neskaiciau forumoops:
Nuomone pasikeite: 1 priekis,po to bosas.Vat.O svajone tai tokia:http://www.avtozvuk.com/az/Az_0903/HTML/074-078.htm 8)
525i
Svajone del masinos ar del aparaturos?
Taip gera tema turiu sita zurnala.
Nu va stovi ALPINE swr1241 ne vienas o du, bet stovi kartu su fokalais.
tAI VA IR NEZINAU KOKI SUBA PARINKTI
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
Neparduok. Tu ką. Tokį auksą turi!!!"FANAT" rašė čia:
Blemba, o jei jau taikysi į Utopias, tai gal jau geriau 3-is juostas iš karto komplektuokis....
8)
to : Svajūnčikas
o ka tu mastai isimesti i savo murziuka ? :idea: :-)
Pradziai del aparaturos,modelis ir senas gerai kolkas."DFX" rašė čia:
Dek ta alpina,kad blogiau nebus tai tikrai.Tik stiprekui nepagailek bapkiu.Vattaip.
Na kol kas pas mane priekį Polyglass 165V2 o gale Ivolgos priešbosiai dėl fono. Plius Infinity subas uždaroj dėžėj. Du stiprintuvai Ivolga ir Clarion, kondesatorius. Dabar viena pisčialka Focal'inė padegus, tai ble kaip pikta :evil:"FANAT" rašė čia:
O planuose tai dafigą minčių viską perdaryti, tik keli niuansai yra dėl ko viskas stovi. Viena iš priežąsčių tai, kad gyvenu Miegamąjam rajone :axe:
Svajuncik ar patenkintas polyglasais,ar verta detis?
Na, šiaip tai gražiai grojantis daiktas. Aukšti labai aiškūs (čia kažkas gasdino, jog gali būti aštrūs, bet nepajaučiau) , na reikia gal tik su jų kryptingumu pažaist. Priešbosis nėra labai jau žemai grojantis, bent jau man taip pasirodė. Aš šiaip ir neprievartavau jo (nupjovia dažnius žemiau 70Hz), nes yra subas kuris tas funkcijas atlieka. Bent jau su subu priešbosį pavyko suderinti. Kas nepavyko man tai padaryti tinkamą sceną, bet tai gal greičiau mano nepatyrimo reikalas, o ne Focalų bėda :roll:"525i" rašė čia:
Komponentai tikrai geri, kitas klausimas ar jie geri tiek kiek kainuoja :wink:
O čia jau gali pasakyti profai, nes aš nesu išbandęs 100-to komponentų.
Dekui uz info :wink:
Norejau paklausti o del DRAGSTER komponentus ir suba ka girdeta ka manot??????
Tai, kad juos tik Audiopulsas neseniai vežti pradėjo..... Nieks turbūt daugiau nieko apie juos ir napasakys. Pas mane Dragster kondensatorius ir visokios klemos, saugiklinės. Kainos normalios, gal ir kokybė pusė velnio. Beje jų demomobily Audi Coupe stovi du Dragster suba "afigienni" :-D Nuvažiuok ir paprašyk, kad leistų paklausyti."DFX" rašė čia:
Nu del suba as jau sau padariau isvada koki pirkti ir statiti.
Bet idomu kaip site DRAGSTer komponentai groja, pagal kainos tai pigiau negu kiti.
stebuklu nebuna,uz zema kaina kazko nerealaus tikrai negausi ,beje ash irgi tuoj statysiu suba reikia tik kaledu sulaukti :wink: koki tu ishsirinkai?
Rytoj zadu pajunkti savo velocity stipra ir ishbandyti draugo helix 600rms suba,bandysiu stipro galimybes bet nieko ypatingo nesitikiu,speju teks apsiriboti mazdaug perpus silpnesniu subu,o del komponentu shiek tiek paskubejau,shiandien maciau modernoi nuolaidos.Rockford fosgate komponentai anksciau kainave 1200 dabar 700,kaip jum antkainis? :twisted:
Bookmarks