Taigi kai jau viskas sudeta, prasau patarimu kaip bent jau teoriskai butu geriau suvesti si reikala taip kad pasiekti geriausia rezultata. Is esmes norisi ir kokybes ir siek tiek garso
Visu pirma automobilis Honda civic sedanas, priekines durelese bei bagazineje padaryta garso vibro, durelese podiumai ir tt.
sistema:
Galva:
Alpine cda 9886r (vidinis stipras off)
Akustika:
Focal utopia 180w (18cm priesbosis ir tn51 tweeteriai) pajungti bi-wiringu per savo filtrus nuo audison millennium power 4
Subas:
AudioSystem, apie nieko internete nerandu nes niekaip neissiaiskinu tikslaus jo modelio (mano parase yra nuoroda i nuotraukas gal kas pades)
Stiprintuvai:
priekis bi-wiringú per Audison millennium power 4
subui Audiosystem F2 190
Tai va: focal 18-tukas teoriskai groja nuo 45Hz, taciau kadangi megstu paklausyt ir garsiau (muzika dazniausiai electronica ir tt) noreciau ji paleist nuo 60Hz kad nesiplesytu per daug, bet mano alpine turi hpf tik 80/120/160Hz, bandziau HPF OFF ir suba atsukt iki 50Hz, su gyva muzika tikrai neblogai, bet su elektronika man nepatiko, db atsukes suba ties 60Hz ir ijunges HPF nuo 80Hz, turiu ta 20Hz skirtuma, bet groja sakykim "galima daugiau atsukt" rezimu. Apskritai kadangi bi-wiringas, tai ir aukstus su midais suvest normaliai reikia. Kas kokiu patarimu?
Bookmarks