+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 29 iš 29

Tema: SISTEMOS SUVEDIMAS, help !

Hybrid View

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą SISTEMOS SUVEDIMAS, help !

Taigi kai jau viskas sudeta, prasau patarimu kaip bent jau teoriskai butu geriau suvesti si reikala taip kad pasiekti geriausia rezultata. Is esmes norisi ir kokybes ir siek tiek garso
    Visu pirma automobilis Honda civic sedanas, priekines durelese bei bagazineje padaryta garso vibro, durelese podiumai ir tt.
    sistema:
    Galva:
    Alpine cda 9886r (vidinis stipras off)
    Akustika:
    Focal utopia 180w (18cm priesbosis ir tn51 tweeteriai) pajungti bi-wiringu per savo filtrus nuo audison millennium power 4
    Subas:
    AudioSystem, apie nieko internete nerandu nes niekaip neissiaiskinu tikslaus jo modelio (mano parase yra nuoroda i nuotraukas gal kas pades)
    Stiprintuvai:
    priekis bi-wiringú per Audison millennium power 4
    subui Audiosystem F2 190

Tai va: focal 18-tukas teoriskai groja nuo 45Hz, taciau kadangi megstu paklausyt ir garsiau (muzika dazniausiai electronica ir tt) noreciau ji paleist nuo 60Hz kad nesiplesytu per daug, bet mano alpine turi hpf tik 80/120/160Hz, bandziau HPF OFF ir suba atsukt iki 50Hz, su gyva muzika tikrai neblogai, bet su elektronika man nepatiko, db atsukes suba ties 60Hz ir ijunges HPF nuo 80Hz, turiu ta 20Hz skirtuma, bet groja sakykim "galima daugiau atsukt" rezimu. Apskritai kadangi bi-wiringas, tai ir aukstus su midais suvest normaliai reikia. Kas kokiu patarimu?

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

uzbegu ivykiams uz akiu ko as noriu:
    kokybes ir garso viduriuko...
    beje kaip supratau kuo geresne sistema tuo labiau reaguoja i prastesnes kokybes irasus ar kaip cia?bent taip is praktikos matos man

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Nieko nepakeisi.Jei klausai garsiau negu išneša komponentai, bet kokiu atveju teks riboti jų apačias ir kuo aukščiau ribosi tuo daugiau vatų atsiras.Tačiau visa tai turi savo pasekmes gali atsirasti problemų sujungimo vietoje.Kas konkrečiai yra pas tave labai sunku pasakyti.Reiktų išgirsti.Nežinau, gal kas ir sugebės ką nors patarti.

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

Taigi audisone man atrodo krosai yra.

Ekspertas zavas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    929

Pagal nutylėjimą

Beje, dar buvai minejes, kaip priesbosiai "pilna juosta" groja jie su zemadazniu susipyksta - gal vertetu pabandyti zemadazniui faze apversti?
    Honda Accord CM1 -> Totally Stock

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    46
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

Citata zavas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Beje, dar buvai minejes, kaip priesbosiai "pilna juosta" groja jie su zemadazniu susipyksta - gal vertetu pabandyti zemadazniui faze apversti?
    cia zmogus turejo minti kad subui pliusa su minusu sukeisti reiktu pabandyti
    O siaip kas cia tokio?
    Pas mane komponentai groja iki 50 Hz o i apacia dusina grotuvas, o subas nuo 65 Hz 4 eiles filtru tildomas.
    nematau jokios bedos viskas norm groja, bet jei komponentus padarau nuo 80 hz tai nebelimpa man nes truksta is priesbosiu grojimo tokio ir pasidaro automatiskai jausmas kad subas begroja bagazinej.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės