uzbegu ivykiams uz akiu ko as noriu:
kokybes ir garso viduriuko...
beje kaip supratau kuo geresne sistema tuo labiau reaguoja i prastesnes kokybes irasus ar kaip cia?bent taip is praktikos matos man
uzbegu ivykiams uz akiu ko as noriu:
kokybes ir garso viduriuko...
beje kaip supratau kuo geresne sistema tuo labiau reaguoja i prastesnes kokybes irasus ar kaip cia?bent taip is praktikos matos man
Nieko nepakeisi.Jei klausai garsiau negu išneša komponentai, bet kokiu atveju teks riboti jų apačias ir kuo aukščiau ribosi tuo daugiau vatų atsiras.Tačiau visa tai turi savo pasekmes gali atsirasti problemų sujungimo vietoje.Kas konkrečiai yra pas tave labai sunku pasakyti.Reiktų išgirsti.Nežinau, gal kas ir sugebės ką nors patarti.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Taigi audisone man atrodo krosai yra.
Beje, dar buvai minejes, kaip priesbosiai "pilna juosta" groja jie su zemadazniu susipyksta - gal vertetu pabandyti zemadazniui faze apversti?
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
cia zmogus turejo minti kad subui pliusa su minusu sukeisti reiktu pabandyti
O siaip kas cia tokio?
Pas mane komponentai groja iki 50 Hz o i apacia dusina grotuvas, o subas nuo 65 Hz 4 eiles filtru tildomas.
nematau jokios bedos viskas norm groja, bet jei komponentus padarau nuo 80 hz tai nebelimpa man nes truksta is priesbosiu grojimo tokio ir pasidaro automatiskai jausmas kad subas begroja bagazinej.
tai gal komponentai nuo 50hz groja? o subas iki 65...
Na cia tik zodziu zaismas - o siaip tai abu parasem ta pati tik skirtingaikas norejo tas suprato
nes galima parasyti kad subas groja nuo 65 hz ir i apacia, o komponentai nuo virsaus( t.y. nuo 17 khz) ir iki 50 Hz.
Aisku gramatiskai tavo variantas geresnis ir lengviau suprantamas, bet kai rasiau alaus atsigeres - prasau nepykti uz klaidas![]()
Bookmarks