man patinka sitaip: sedziu kambario vidury, koloneles kambario kampuose, as per centra tarp ju, ir kolonkes pasuku tiesiai i save... man taip daugiausiai malonumo klausantis
Sweiki,
Tarkim turim trijuoste akustine sistema. Namie norim suformuot scena (iki kambario formu nesileiskim, tarkim paprastas 22m^2 kambarys).
Kaip korektiskai reiketu susukioti koloneles. Suprantu, kad daugeliui pirma kilusi mintis butu parasyti, kad priklausys nuo konkreciu koloneliu ir tra lia lia... bet man kirba mintis, o gal yra kazkokia dogma ar etc, kad koloneles turi buti susukiotos taip kad ju asys kirstusi tiesiai pries weida, toliau nuo wido, ar kekwiena kolonele turi ziureti i sawo puses ausy.
Dekui uz kantrybe..
man patinka sitaip: sedziu kambario vidury, koloneles kambario kampuose, as per centra tarp ju, ir kolonkes pasuku tiesiai i save... man taip daugiausiai malonumo klausantis
koloneles kampuose (kaip ir robertas minejo) ir past sedi per viduri ir nuo koloneliu ir nuo tavo ausu gaunasi lygiashonis trikalmpis, ir koloneles atsuktos tiesiai i tave. ir del ikishimo i kampus koloneliu, tai reiketu irgi pasibandyti, nedereetu sugrusti grynai i paty kampa kolonkiu gal nuo sienos metriuka koki atitraukti.
o ash kazhkur skaiciau, kad atstumas tarp klausytojo turi buti 2x didesnis negu tarp koloneliu
pas mene kambaryje yra tokia bauda kad vienas kampas pusapvalis ir del jo man kambario centre nera zemo toks priduses tai man reikejo ta kampa uzdet lova.ir koloneles prie pat sienos tada gerai.seip priklauso nuo tavo kambaryje esamu daiktu.kaip jie isdetyti.
tai cia viena is trikampio lygumu salygu"Tomizzz" rašė čia:
gal bet uztat kiek inai daug priduoda.visai keicia skambejima,visiskai kitaip skamba.niekam nelinkeciau tokio kambario :-D
Čia linkas skaitantiems ir suprantantiems angliškai. Tikiuosi, kad padės
http://www.immediasound.com/Speakersetup.html
Super, aciu
Bookmarks