nelengvesnis budas gaut kiek minkstesni, gilesni bosa, tiesiog padarius kiek didesnio turio uzdara deze?
P.S. gauni respekto tasku uz masina
P.P.S. as uz du stiprintuvus buciau![]()
nelengvesnis budas gaut kiek minkstesni, gilesni bosa, tiesiog padarius kiek didesnio turio uzdara deze?
P.S. gauni respekto tasku uz masina
P.P.S. as uz du stiprintuvus buciau![]()
Aš irgi už du būčiau, bet kai pažiūri kiek vietos liktų tai verkt norisi :]
Su subu jau nusprendžiau- kalsiu daug dėžių ir klausysiu. Keisiu tūrius ir t.t. Išsirinksiu kokia patiks, tada jau darysiu normaliai ją.
Aišku tam pirma reiks komponentus ir stiprą susimontuot, už tolesnius pasisakymus dėl pastarojo būčiau ypač dėkingas.
Masinos salonas yra tikrai nedidelis - subas 12" - manau neverta net eksperementu daryti
deciau i uzdara deze ir tiek - slegio pakaks, uzdaroj bus daugiau greicio ir tikslumo, bus lengviau stiprintuvui suvaldyti suba - tuo labiau kad galvoji apie keturkanali.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Litrų ar litų :] ? Ir tų ir tų atsiras tiek, kiek reiks. Sau darau gi.
Galiu kažkiek aukot vietą, jei tikrai fazikas gros geriau. Bet kiek domiuos šitu garsiuku, tai arba bandpass'as arba uždara. Bandpasso tikrai nebus. Aktualiausias man dabar tampa stiprintuvo pasirinkimas.
Na jei tvirtai žinai ko reikia tai tada pats ir spręsk ką pasirinkti.Tik labai keistai atrodo tavo prašymas patarimų.Tuo pačiu tau jų ir nereikia.
"Sveiki, prašysiu patarimų konkrečiai sistemai, tikiuosi bus kas pagelbės"
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Nu kodėl iškart taip :] Gi man rūpimi atsakymai- gan akivaizdūs. Kur neturiu patirties, todėl klausiu patarimo.
1) Ar verta subui bandyt fazikinę dėžę? Komentarų reziumė- neverta. VIsgi pamaniau, kad bendro išprusimo ir patirties vardan pabandysiu pasiklausyt ir tokios ir tokios, pažaist su tūriais ir tada nuspręst (+pagaliau išgirst, kaip skiriasi jų garsas, kas keičiasi keičiant tūrį ir t.t.)
2) Ką aukoju pasirinkdamas 4kanalį stiprintuvą? Konkretūs siūlomi modeliai? Kol kas reziumė tokia, kad pasirinkęs gerą, kokybišką 4kanalį daug neprarasiu prieš 2X2kanalius.
Būčiau dėkingas ir gerb. Artūrui už pamąstymus ir pasiūlymus šiais dviem klausimais![]()
Turiu analogiska kappa ir tokius pacius komponentus. Pastatyta mazam checbeke. Deze uzdara(maza) - pilnai uztenka.![]()
Bookmarks