+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 51

Tema: ::Nissan sistemėlė::

Hybrid View

Jaunius Creed is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    40
    Žinučių
    21

Pagal nutylėjimą

Turiu analogiska kappa ir tokius pacius komponentus. Pastatyta mazam checbeke. Deze uzdara(maza) - pilnai uztenka.

Aktyvus fingerprint is on a distinguished road fingerprint is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2004
    Žinučių
    114

Pagal nutylėjimą

a, darbai juda. Gal kam kada pravers šito mano projektėlio foto, o gal dar ir patars kas nors ką nors bedirbant

Nuimu gamyklines groteles, išimu iš durų dėžutes (standartinei BOSE aparatūrai buvo tokios plastmasinės dėžutės duryse). Randu padengtą apšyvkę kažkokia puta.

Nuskutu lauk tą putą (dar pagalvoju, kad gal be reikalo, bet ai, mėgstu kai viskas švaru gražu ir lipdyt nuo nulio):

Pradedu iš kartono karpyt formas ir pjaustyt jas iš faneros:

Ar tilps garsiakalbis į durų+podiumo gylį tai pasimatavau, o va kai prisiėjo pjaut skylę tam plastmasiniam žiedui, į kurį dedasi garsiukas, pamatau, kad į tam skirtą vietą jis vos vos telpa. Na bet vos vos:

Apliddau apšyfkę folija, prisuku iš kitos pusės faneros sluoksnius ir kraštą formuoju iš stiklo pluošto (mintis padaryt podiumą "apglėbiantį" visą apšyfkės kampą:

Likusią formą pradedu formuot iš špakliaus. Naudoju špaklių su stiklo audiniu, jis beveik nesusėda vėliau. Nors nemanau, kad jei ir atsiras mažų nelygumų, aptraukus podiumą oda jie matysis:

Šveičiam, špakliuojam, šveičiam, alaus, vėl šveičiam:

Kaip ir tikėjausi, nuo apšyvkės, apvyniotos folija, forma nusiima lengvai:

Toliau durys. Uždengiu skylę, likusią nuo garsiakalbių dėžutės fanera:

Uždedu apšyvkę su nauju podiumu- ir pasirodo, kad tarp faneros ir apšyvkės lieka 3cm tarpas. Kaip suprantu, reikia padaryt (nu o jei nereikia, tai aš noriu :] ) tokį tunelį- nuo podiumo iki vidinio durelių tūrio, kitaip gros garsiukas ir į durų, ir į tarpo tarp durų ir apšyvkės tūrius:

Kiek pamąstęs (alus padėjo) nusprendžiu: tą tunelį darysiu iš 2 faneros žiedų- vienas eis ant podiumo, kitas- ant faneros gabalo duryse. tarp jų įdėsiu kokios nors gumos tarpinę dar. Tokiu būdu uždėjus apšyvkę kartu su podiumu (kuris iš kitos pusės prisuktas tvirtai prie apšyvkės) and durų visą šį konstruktą galima bus prisukt prie žiedo, esančio ant faneros. O fanera savo ruožtu- prie durų. Ir dar podiumą kiaurai per apšyvkę- prie durų tose vietos, kurios iš stiklo pluoštu lipdytos- apačios ir šono, tad varžtų nesimatys nė vieno, o konstrukcija turėtų išeit labai stipri:

Tiek šiam kartui.

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Mano nuomone pasidarbavai tikrai neblogai Šaunuolis Sėkmės užbaigiant

Savas JDM is on a distinguished road JDM is on a distinguished road JDM's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    40
    Žinučių
    224

Pagal nutylėjimą

nepadaryk tunelio, kad jis bagtusi staciu kampu. Daryk, kad i dureliu turi tunelis pasibaigtu kaip normalus fazikas, uzapvaletu. Nu tikiuos suprasi ka norejau pasakyt.

o siaip neblogai, tik as, kaip megstantis kabinetis prie nieku, negaliu nepastebet, kad skyles garsiukam galejai ir dailiau ispjaut

noriu greiciau pamatyt galutini rezultata, nes kol kas patinka

Aktyvus fingerprint is on a distinguished road fingerprint is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2004
    Žinučių
    114

Pagal nutylėjimą

Na matai, tau greičiau pamatyt norisi (kas yra labai malonu), o man išgirst, tai ir chaltūrinu ten, kur nieks nematys ir tai neįtakos garso Kaip ir prasilenkia tai su mano filosofija ir tokių darbų principais, bet čia jau pasirinkimas truputį paskubėt.

Taigi durų izoliacija ir surinkimas. Išsiardau viską:

Šuo čia turi būt, viskas gerai, jis dažnai važinėja keleivio vietoj tai man reikia jo nuomonės kartais atsiklaust :]

Visiškai nefaina darbo dalis- laido pravedimas į dureles. Nepatiko man šis procesas nei praeitoj mašinoj, kurią dariausi, nei šitoj :] Laidas pravestas per tą pačią guminę movą kaip ir likusi durų laidų pynė, nors vienu metu jau buvau pradėjęs galvot kaip čia kitaip padaryt, nes nebetilpo jau. Na prakišau šiaip ne taip:

Vidų klijuoju bitumu. Durys sutvirtintos tikrai MASSIVE apsauginiu balkiu, tai čia manau į gera. Kiek pasiekiu per skyles, tiek išklijuoju. Guma vidaus neklijuosiu, nes gavau patarimą, kad ji pernelyg sumažins durų turį, reikalingą midbassui. Kita vertus, ir norėdamas neprieičiau :]

Vidinės skardos išorinė pusė :] :

Skylės, ant kurios dėsis mano medinis lakštas su podiumo tunelio dalim, kraštus apklijuoju guma, kad fanera visur lygiai prisispaustų ir neliktų tarpų:

Prisuku šią dalį tiesiai prie skardos, prisispaudžia super:

Na, tunelio galo užapvalinti nespėjau- jau buvau šią dalį darbų padaręs kai JDM davei man patarimą. Ką darysi, jei ką- reiks kada grįžt prie šitos vietos ir su dilde padirbėt. Nors tas aštrus kraštas vėliau dar guma apsiklijavo iš vidaus (kartu su tarpine podiumo "durų" daliai), tai gal to ir gana. Klijuoju ant visko didelį lapą gumos (jaučiu dar keiksiuos vieną dieną už užklijuotą pravodkę :] ):

Krosai kol kas apsigyvena duryse, jei nuspręsiu aukštus montuot į stoikes arba priekinę panelę- perkelsiu į vidų. Palieku 12db kritimą ir 0db garso lygio korekciją- nenorėčiau, kad ši grandinė išvis būtų garso kely. Tik po to pamąsčiau- gi čia pasyvus komponentas- iš kur jame +2db ? Ar norint šią grandinę eliminuot nebūtų teisingiau užstatyt ties +2db filtrus? (t.y. realiai, mano galva, čia paprastas kelių L-pad settupas, tai galimi variantai yra tik 0db, -2db ir -4db, tiesiog gamintojas pateikia juos rinkodariškai kur kas priimtinesniu būdu (t.y. +2=0; 0=-2 ir -2=-4). Na gal kažkada būtų išvis protinga tuos perjungiklius išmest lauk.

O kol kas- surenku apdailas (beveik visose vietose viskas gražiai užsideda, nors poroj lyg ir nenori tilpt, bet susispaudžia):

Čia išlenda vieno podiumo bug'as- prisuktas prie vidinio žiedo kiek pakrypsta podiumas ir atsiranda tarpas- reiks dar špakliuot. Šiaip podiumų apdailą palieku kol kas ramybėj- planuose viso salono "perrengimas", tai za odno, ksakant :

Šitose vietose bandysiu klausyt aukštadažnių laikinai prilipdydamas juos kuom nors ir išsirink vietą jiems. Gal iškart kas galit patart :] ?:

Šiaip į stoikes noriu mažiausiai dėt, nes vairuotojo pusėj į stoikę dėsis dar du meter'iai (davikliai, jei lietuviškai ?) apvalūs, tai labai ten komplikuotai išeina. Nors jei stoikėse tikrai geriau gros, reiks kažką mąstyt :]

Tiek šiam kartui, važiuoju stipro montuot

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Viskas padaryta gerai, tik klausimas būtų kokią funkciją prie instaliacijos atlieka gulintis kolega su grandinėle?

Galiu iš anksto pasakyti, kad aukštadažniai norės montuotis būtent ten kur tau blogiausiai.Jie norės montuotis į stoikes, arba ant panelės prie stoikių.Durys atkrenta.

Savas pontifikas is on a distinguished road pontifikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Vieta
    Kankakee, Illinois, USA
    Amžius
    40
    Žinučių
    534

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kokią funkciją prie instaliacijos atlieka gulintis kolega su grandinėle?
    teisėjauja

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės