Panasonic?
Firma?
Gal!
Bet ne CarAudio
Kol kas
Gal kada ir bus
Kokios nuomones apie panasonic magelius. ar verta kreipt demesi?
Panasonic?
Firma?
Gal!
Bet ne CarAudio
Kol kas
Gal kada ir bus
savo pinigus atgroja
Vienas ish pigiausiu mageliu.. su MP3 kainuoja 465Lt.. viskas ir pasakyta.. :lol:
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
parasykit rimtesnius minusus. ne tik kad pigiai kainuoja . man kaip pradedanciajam gal pradziai uztektu ir tokios firmos. ar ne? ar labai jau ten jie pariasni? :dauzau:
Jeigu parensi del aparaturos.
O nori paviziuj pora keisiniu ir mago tai galima ir su panasonic toka sistema daryti.
O jeigu nori rimtiasnes
su komponentais su stiprintuvu ir subu,tai tokiu atveju jau reikia ziureti kiek iseimu yra, turi jis ar ne sub out,ir tai taliau.
Tai va jeigu sistema bus be stipriaku tai tikrai savo pinigus panasonic atgros,su paprasta komplektacija aparaturos tikrai geros kokybes garso
nepajusi
na aisku supratau panasonicas ne masinai o beje tas sub out tai kaip suprantu yra atskiras isejimas subui, o mage yra funkcija reguliuot subui. bet buna ir stipriu su reguliatorium. tai kas yra geriau:dauzau:
o tu matei toki stipra kuriame nieko nereiktu reguliuoti?"Jetronic" rašė čia:
ne tai turejau omeni. kalbejau kai isiveda reguliatorius is stiprintuvo. ir jo pagalba gali prisukt arba atsukt suba
Labai jau nerimtai atrodo tie reguliatoriai su telefoniniu laidu . Ten reguliuoja tik bass boost'a. Geriau magas su sub out.
Shiaip pigiausias su MP3 399lt.AudrunasV link=topic=1144.msg12017#msg12017 date=1103396308 rašė čia:
Aš tai turiu auto Panasonica su mp3 jau beveik 3 metai. ir nebuvo jokių gedimų. grajina stabiliai. Man ant ausies meška užlipo klausa neideali, garso kokybės ir volumės be stipro užtenka. :supz:
tai gali klbeti tik tas, kuris niekad neturejo tokio distancinio reguliavimo. Toks budas pats patogiausias. Visi reguliavimai mage pralosia paprastam reguliatoriui su telefoniniu laiduAnubis link=topic=1144.msg12071#msg12071 date=1103470528 rašė čia:
Zeal without knowledge is a runaway horse.
jei paskaityt avtozvuke tai panasonic biudzetinej ir vidutinei klasei vieni is geriausiu magu, niekada apie juos blogu atsiliepimu negirdejau.
Raso zmones, kurie gauna alga, algai reikia pelno, pelnui reikia reklamos... :supz:
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Bookmarks