nuotrakas maciau o kaina tai manau bus apie 4000lt. Tiesa sakant net neisivaizduoju kiek gali cia prasyti. Bet atsivezti be rds galima uz 2000lt. 8)
įdomu ar jau Altas turi naują sensacingą clarion DRX9255 magelį, nes nėra kažkaip laiko užeit pasižiūrėt, kiek jis kainuos?
nuotrakas maciau o kaina tai manau bus apie 4000lt. Tiesa sakant net neisivaizduoju kiek gali cia prasyti. Bet atsivezti be rds galima uz 2000lt. 8)
kuo jis tox ypatingas??"DEIVISC" rašė čia:
tuom kuo ir MCintochius :wink:
gerai butu kad ne tik mitu prisiklause butumet bet ir paciu magu apie kuriuos kalbat;/ tada paklausiu kitaip: kuo ypatingas mcintoch (nzn kaip rasosi tixliai)???"Anubis" rašė čia:
Muzika groja o ne garsa tik skleidzia..
krc nusipirk ir suzinosi..
beje kazkur buvo rasyta chate
Muzika liejasi, sukasi, plaukia ir pn, o ne kala, kaip dabar madinga"INXS" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
nemanau kad clarion galima lyginti su makintoch, clarionas išleidžia daug sensacingų tipo hi end magelių su didelėmis kainomis, bet per gana trumpa laiką tos kainos labai stipriai nukrinta (pvz. 928), o makas kaip liko tas pats vienas modelis taip ir liks manau dar ilgai ir kaina nesikeičia ir nesikeis. 8)
isigijau clarion drx 9255 su DC/DC converter, is tikro net nzn kas cia per papildas grotuvo 1998m. ir nezinau nuo ko pradeti rinktis sistema, turiu stipriu genesis fuor chanel ir cyplius ur1 dls , tik truksta midu dar aisku yra bosas, bet cia jau kita sneka. idomu butu, kad koks instaliuotojas patartu ko dar ieskot, kad nesusigadyciau sistemos, vistiek noriu tik susipirkt ir atvest pas kazkuri is jusu, kad padarytu kaip reik, gal galit patart?
Važiuok iš karto pas tą, kas montuos. Bus pigiau ir geresnis sprendimas nei pats atskirai pirksi. Grotuvas kurį įsigijai labai geras."AND" rašė čia:
tai as ir pats suprantu, kad geras, net pasimeciau kaip ji pasiule... tai as taip ir primetu, kad but geriau su tuo bendrau kas des, bet kaip is palengvo perkiesi tai taip skaudziai nesijaucia pinigu suma kuria investuoji ir per laika gali susirinkti labai geru exliuzyvu ta stipriu dar galvoju uzbridzinus du bosus jungt, o komponentam gal ka geresnio paieskot, nu dar cia tai visokiu minciu galvoj
:evil: neseniai vieno ruso garažą apšvarino, kuriame buvo automobilis paruoštas eurofinalui-viską išnešė,išlaužė ar nebus kad.......,nes tokie magai tik varžybinėse mašinose būna"AND" rašė čia:
nzn as jo nepazystu, bet gal zinai kas dar ten buvo ideta gal kas nusedo
Sveiki,DEIVISC link=topic=1151.msg12051#msg12051 date=1103456501 rašė čia:
manau kad nebus!
ar 1200 lt uz naudota , geros bukles toki magiuka reali kaina? beje keista kad jis neturi sub out .
O čia visi išėję iš įmonės kurioj dirbo ir kurioj užaugo, po to taip kanda tai įmonei ? :smt017Petras Valiusaitis link=topic=1151.msg29358#msg29358 date=1132783182 rašė čia:
Arturai, aš nekandu . Pasakiau kaip yra. Nes, matai, jo savikaina tikrai didžiulė. O paklausos tokiems grotuvams tokia maža, kad net baisu darosi. Pagal individualų projektą, tikrai galėtų užsakyti, bet sandeliuoti per brangu. Aš tikrai nekandau, o pasakiau realią situaciją. Pvz, kai stende buvo MCtošas, tai jis ten pragulėjo 3 metus... Tai vat... Nesikandžioji, aš geras. :supz:Artūras-M link=topic=1151.msg29361#msg29361 date=1132790132 rašė čia:
Čia kita situacija. Dabartinis 9255 tikrai nėra toks koks buvo senasis. Šitam yra pakankamai navarotų jaunimui, ko nėra McIntosh'e ir nebuvo senam 9255. Aš pvz neturiu prieš temos savininką nieko asmeniško, tačiau kai žmogui svarbu kaip du subus prie tokio aparato pajungti, tai toliau nėra ką kalbėti. Galiu tik pasiūlyti nusipirkti Blaupunkt papigiaj ir kokių pora Magnat stiprintuvų. Na nereikia tokiam žmogui 9255, dievaži nereikia :grin:Petras Valiusaitis link=topic=1151.msg29373#msg29373 date=1132826717 rašė čia:
galima paklausti, ką turi prieš blaupunktus? kodel ne alpine papigiaj?Artūras-M link=topic=1151.msg29377#msg29377 date=1132827316 rašė čia:
science rulez!
Na neturiu nieko prieš. Beje už taip pat :lol:M link=topic=1151.msg29378#msg29378 date=1132827504 rašė čia:
Kad už neturi tai nenuostabu... bet man kazkaip blaupunkt ir magnat nelabai tos klases... aisku idomu kuria blaupunktu kainu kategorija turejai omenyjeArtūras-M link=topic=1151.msg29381#msg29381 date=1132828228 rašė čia:
science rulez!
Papigiaja vaikšto T ir FUN Line. SKY Line yra pusė bėdos.
gerai, kad mano grotuvas bent pusė bėdos ok, beja čia diskusija apie clarionus
science rulez!
kazkas meto akmenis i mano darza jauciu :smt019
Mėlynas taškas šviečia kelyje ? :smt042AND link=topic=1151.msg29421#msg29421 date=1132858615 rašė čia:
gal arturai ne taip supratai as cia i sita tavo pasakyma atsakiau- Aš pvz neturiu prieš temos savininką nieko asmeniško, tačiau kai žmogui svarbu kaip du subus prie tokio aparato pajungti, tai toliau nėra ką kalbėti. Galiu tik pasiūlyti nusipirkti Blaupunkt papigiaj ir kokių pora Magnat stiprintuvų. Na nereikia tokiam žmogui 9255, dievaži nereikia
nemoku cituot uztat taip ir rasau
Tada galima patikslinti - „gero aparato“ savininką (kabutės nerodo teiginio perkeltinės prasmės) :lol:
cia nera ka viesinti, cia be situ senienu manau, kad yra visokiu denonu, macu ir kitu exliusyvu pas cia besilankancius tik visi tyli
Na matai, 9255 ne tas aparatas, kuris tinka jaunimui kasdieniniam naudojimui. Šis aparats skirtas tenkinti aukštesnius poreikius. Nes kai tu pajungi dui subus, tu jau nebegirdi ar ten geras aparatas ar šiaipsau
bet kada gali remonta prisukti ir klausytis muzikos taip kaip patinka O o man paprasciausia patinka sio grotuvo funcijos ir isvaizda minimali, solidi
Bookmarks