+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 26 iš 26

Tema: del 88 rsII tobulinimo

Hybrid View

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

gal kas bandėt įlysi į pioneer DEH 77MP vidų? draugas prašė paklausti ar įmanoma dar kažką labiau iš jo išspausti ir ar verta

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    gal kas bandėt įlysi į pioneer DEH 77MP vidų? draugas prašė paklausti ar įmanoma dar kažką labiau iš jo išspausti ir ar verta
    neblogas magas, lempine analogine dali padarius butu geresnis uz daugeli daugeli...nors ta pati galiu pasakyt apie dauguma geresnius keitiklius turinciu magu tiesiog jei tinka dizainas,tenkina transportas,verta...o be lempu daug is jo neprispausi,ten ir taip berods analoginej dali opa2604

Fuksas BacardiFx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2010
    Amžius
    35
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

I tą patį ir prie to pačio. Norėjau paklausti ar imanoma pajungti usb prie rs II. Aš esu kažkur kažka girdėjas ir mane domina ,nes atsibodo kompaktai.

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

Citata BacardiFx rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    I tą patį ir prie to pačio. Norėjau paklausti ar imanoma pajungti usb prie rs II. Aš esu kažkur kažka girdėjas ir mane domina ,nes atsibodo kompaktai.
    įmanoma, tik reikalingas adapteris.

Fuksas BacardiFx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2010
    Amžius
    35
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

koks adapteris ? o neimanoma kazka tokio per ip-bus ar kokia ten gale jungtis dar yra ir per ja jei neimanoma idomu butu zinoti kam ji skirta ? Aj dar vienas klausymas sako kazkoks auto equalizer yra pajungus kazkoki mikrafona. Cia yra tam specialus mikrafonas ? ar paprasta gali jungti ?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės