+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 22 iš 22

Tema: patarkit dėl piščialku

Hybrid View

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nu dido man uzkriokia ant paneles su tw6ng aukstadazniais netgi tiesiai nuo grotuvo paleistais kiek pritildau juos ir jokio ikyrumo nejauciu, lengvi svelnus, nuo GC kiek ikyresni bet gerokai detalesni, pareguliavus manau ir su gc nebutu ikyrus
    pataisom, siandien katik buvau kaiptik nuejes pasijungt ta lm3875, auksti detalesni gerokai bet jau nebevarginantys, gal patys aukstadazniai siek tiek prasigrojo jau todel, paskutini kart kai klausiau su lm buvo labai ryskus ir erzinantys, siandien nebe bet tavo atveju jei tik yra vietos deciau placiajuoscius
    groja kaip iš kibiro

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

nu va jau buvau apsisprendęs beveik dėl tw6ng beja kaip dėl filtrų plačiajuosčiams? reiktų jau kitus komplektuot? ar tie patys tiktų? nors tie frs7 tik 0,5mm didesniu už tw6ng, o darbo kol įkrausiu nemažai

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

as turbut visiskai nefiltruociau placiajuosciu, nebent bandyciau kokia mazo turio dezute italpint po placiajuosciu
    groja kaip iš kibiro

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės