P.S. Mago linejkos labai pigios. laidai originalus bmw ir nezadu keisti pravodkes. linijeikas gal pasikeisu ateiti i kokia buitinias tik 1m.tereikia
Ar tai turi kokios APCIUOPIAMOS, ne teorines, ytakos mano ausu girdimiems skambesiams.
Dekuij
P.S. Mago linejkos labai pigios. laidai originalus bmw ir nezadu keisti pravodkes. linijeikas gal pasikeisu ateiti i kokia buitinias tik 1m.tereikia
Ar tai turi kokios APCIUOPIAMOS, ne teorines, ytakos mano ausu girdimiems skambesiams.
Dekuij
Butu ne pro sali pasikeisti i bent jau biski geresnes kokybes lineikas ir butinai pasikeisk koloneliu laidus. Paziurek, kokio jie storio
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Tai busi pirmas pas ja (savo masina)![]()
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Gal pades...
Dar gali cia paziurinet http://public.fotki.com/MARIJANAS/my-e39-/ eik i nuotrauku albumai...
Keistai čia. kai pirmą kartą pasijungiau beveik nonamestiprą į sistemą gamykliniais laidais į gamyklinius garsiakalbius per kažkokią dėvėtą lineiką - iškart supratau kad apsimokėjo. Ar tik nebus daugiau kokių bugų instale nei noname laidas?..
nors gal mano laikais gal dar ir noname geresnės kokybės būdavo
![]()
Na jei istikruju pagerejimo nepasijaute,tai geriau viska palikt taip kaip yra, o pinigus skirtus tobulinimui-pragert![]()
Technische Daten:
Leistung RMS/ MAX.
40/ 60 Watt
Empfindlichkeit
89 dB 1W/1m
Frequenzbereich
90 Hz - 6 kHz
Impedanz
4 Ohm
Einbautiefe
48 mm
Bookmarks