Gal kas esat bande deti i masina Visaton ar Peerless buitinius garsiakalbius?
Galvoju kuriuos cia ismegint vietoj focalu, kad atsirastu daugiau priesbosio.
Visaton
W170S (4Ohm; fs 36Hz; Qts 0.41 ; Vas 38L)
WS17E (4Ohm; fs 45Hz; Qts 0.65 ; Vas 22L)
Peerless
SDS164 (8Ohm; fs 52Hz ; Qts 0.5 ; Vas 23L)
Wavecor
WF166TU02 (4Ohm ; fs 50Hz ; Qts 0.45 ; Vas 23L)
Visu supirkti tik paeksperimentavimui nesigaus, tai gal kas esat bande juos det i masina ir turit kokiu komentaru.
Dar sove mintis pabandyt FRS8, turiu porele tai galvoju gal pabandyt paklausyt ju masinoje. Jungciau juos visa juosta o aukstadazni prijungciau kurnors labai aukstai.
Wavecor
WF166TU02 (4Ohm ; fs 50Hz ; Qts 0.45 ; Vas 23L)
esu sudėjęs į viena masiną ir rezultatas puikus tik dėjau ne šiuos, o buitinius šitie mašininiai
Vilniuje galima paklausyti jei nori
jei aukstus tik per kondika leidai , nepamirsk kad lygi jiems numust reikia. jautrumas ju tai zymiai didesnis nei priesbosiu. raudona kondika irgi reiks keist i kita kai stiprintuva su cd papiktinsi. nemazai detaliu ir oro tas raudonas visatonas suryja, galeciau rekomenduot audyn plius- jie tai labai gerai viska praleidzia. o priesbosiam gali dezutes kokias pritaisyt pabandyt,
Last edited by fruktas; 2009-05-05 at 09:43 AM.
Kuri modeliuka Wavecor dejai ir koki krosa jiem darei gal pameni?
pas mane siuo metu ws17e 8ohm priesbosiai, kolkas nesiskundziu
groja kaip iš kibiro
kolkas nuo vidinio grotuvo stiprintuvo groja tai kazko labai parasyt negaliu, bet priesbosis gana stiprus, tuo paciu ir lengvas greitas, su gitaru zemom stygom labai smagiai tvarkosi, gal kiek viduriuko man truksta bet as ne kiek neverciau ju i vienas tiesiai i kita ziuri tai gal ten beda, kolkas groja pilna juosta, tai uzgarsinus kartais kaikuriose dainose uzrekia
groja kaip iš kibiro
ir kaip tycia siu WF160 RCL neturi siuo metu
![]()
aukstus numust reik 2 rezistoriu. winisd beta skaiciuoja kokiu rezistoriu reik ir kaip jungt juos.
Bookmarks