gal tures gera zemesnio daznio diapazona, bet ne zemiausius daznius, nes tai sunkiai igyvendinama masinos duryse ir tuo labiau su placiajuosciais dinamikais, na aisku dar daug kas priklauso kaip sugebes juos apiforminti ir dar priklauso viskas nuo kitu komponentu daliu, bet kad atstotu suba BG20 tai tai tikrai netikiu cia jau klysti as ne apie slegi sneku apie muzikos grojima, man be zemadaznio kiek esu praklauses sistemu man visos sistemos groja tarsi kazko dar truksta zemam registre, na aisku dar priklauso koks muzikos stilius klausomas, bet tarkim ant technuskes tai man subas tikrai reikalingas, o ant popso tai ir originalios gerai groja, nes nepernesu to stiliau
na nezinau klausiau juos sujungtus butent pokanaliai ir nepasakyciau, kad ant zemo daznio jie butu apgroje mano RS audio 16-tukus, nors maniskiai ir nestebuklas, klausoma buvo ant flat nustatymu, gal tada kas pas ji instaliacijoje netvarkoje, bet as tada isitikinau, kad jie tikrai graziai grojantys garsiakalbiai, bet ne zemam registre, o jei papildomai pasukus boso tai ju grojamas garsas tik susigadindavo
Pas mane viskas tvarkojeDar priklauso nuo masinos dydzio- pas Artura didesnis salonas ir kur kas gilesni zemi su tais paciais garsiakalbiais.Nors subas nemaisytu.Va, draugui sudejau Hertz HV200(trijuostej) tai subo tikrai nereikia, bet jie ne tokie muzikalus, kaip BG20.
Mindaugas 869980106
Ten ne garsekalbyja esme![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
pas tave gal ir viskas tvarkoje, bendras spektras kai su subu klausem tai labai patiko, bet kai klausemes anksciau be subo tai zemu dazniu tai nei per kur nerasta, aisku yra kazkiek, bet kritimas nuo gan aukstai jauciasi, dar tada buvai uzpliusines zemu ant ju tai mano ausimis tai jie tada ziauriai grojo jokio naturalumo neturejo zemesniam registre, bet dabar kai perdariai filtrus ir su subu tai puikiai grojo, bet ir kazkurioj vietoj man duobe jautesi, na aisku reiktu paklausyti su savo dar kokiu cd kur gerai zinau kaip turetu grot![]()
Originalios technuskei netinka, jos gi popierines o technuske turi kalt kaip plaktuku per galva, tai reikia plasmasiniu garsiakalbiuMan pvz namie subo reikia tik kai klausoma R&B arba HipHop muzika, nes ten reikia biski slegio, o visai gyvai atliekamai muzikai manau subas nebutinas.
Bookmarks