gali būt, nežinau, bet tokio "medžioklio" susitikt nenorėčiau. (ypč jei blogos nuotaikos pasitaikytu)
gali būt, nežinau, bet tokio "medžioklio" susitikt nenorėčiau. (ypč jei blogos nuotaikos pasitaikytu)
ką, Edmai, nebesusitvarkai su savo augintiniu?skriaudžia jis tave, negali apsigint?
![]()
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Federal Firearms License
reikia tvarkos visur ne tik kelmėje
tu visiškai teisus... ir tik fedex atrodo gali pigiausiai siūsti nes tokio tipo prekės gabenamos tik spec šarvuotais konteineriais (esu susidūręs su švedais)
iš tikro tai man jau tas nerūpi, tu nors ir iš negro pirk patvorį, bet kuo galiu aš padėti tai tik gauti savo vardu leidimą ginklo įvežinui i lietuvą biurokratiniu įstaigų darbo greičiu.
nesakyk kitą karta op neperšokęs...
Ernestai, jam iki skriaudiko statuso kaip man iki ....
+37061857133 edmas
Broliai lietuviai, esate pikti. Ar čia taip krizė ant smegenų užspaudė ar koks velnias? O gal neturit ką veikt kad noras kabinėtis?
Aš pvz supratau, kad kas yra beveik, tas nesiunčiamas. Ir aiškiai parašytas pavyzdys kas į tą beveik įeina. Kaip tik ginklai paminėti.galiu atsiųsti beveik bet ką iš JAV (ginklai, narkotikai, sprogstamosios medžiagos ir t.t. įeina į tą beveik).
Dėl to ar tiksliai ar ne tiksliai prašyta lietuviškai, sakykim man asmeniškai nusišvilpt, dar įdomiau, jeigu žmogus masto nestandartiškai. Plius jeigu kasdien kalbi/rašai kita kalba nei lietuvių, labai dažnai lietuviškai kalbant žodžių vieta sakinyje susikeičia. Galiu iš patirties tai sakyti, nes kasdien susirašinėjimui naudoju tris kalbas be lietuvių.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Jo, ko jūs pikti? Nesuprantu. Sakiau kad man nerūpi iš kur pirkti nes yra parduotuviu ne viena ir gal galina rasti kas parduos. Ginklus gali parsiusti tik tai żiauriai sunku bet įmanoma todel ir prašau
+37061857133 edmas
Aš prieš ginklus, nes labai specifinis įrankis. Juo girtis negalima, pageidautina nedemonstruoti. Jeigu jau ištraukei iš dėklo - reikia šaut. Blin, paukščiuko gailaO jeigu sunervins dramblys, tai teks nudėti - irgi gaila, gal ten dramblienė ir ji nieko pikto nemasto, tik PMS užpuolė
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
+37061857133 edmas
primena istorija kaip be iphono pasiklyst mieste galima.blemba ginklai,narkotikai,net zvaigzdziu metalo taip paprastai neiveshi.Jamk lotynu podvodke ir gabenk kiek nori,man dar ak47 nepamirsk prigriebt
Tu "sportininku" nebandei teirautis kaip jie iveze kontrabanda?
Bookmarks