+37061857133 edmas
primena istorija kaip be iphono pasiklyst mieste galima.blemba ginklai,narkotikai,net zvaigzdziu metalo taip paprastai neiveshi.Jamk lotynu podvodke ir gabenk kiek nori,man dar ak47 nepamirsk prigriebt
Tu "sportininku" nebandei teirautis kaip jie iveze kontrabanda?
linksma tema gavosi, reiktų perkelt į "Laisvalaikis"
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Zmogus ka tik emigravo i USA ir sugalvojo suteikti tautieciams galimybe pirkti tai, ko ameriai siaip neparduotu, o ji iskart pakisti sumane. Pamirso Pontifikas, kad lietuviams krizes apimtoje Lietuvoje siulo.![]()
Zeal without knowledge is a runaway horse.
nepamiršo, ką kiti tauzyja man giliai širdy px. jei kam ko reikės turės omeny, kad galiu padėt. aš iš to neuždirbu, ir nesisiūlau, kad "davai pirkit, aš atsiųsiu ir tau ir man gerai bus". man dzin. o be to - krizė-pizė juk ne amžinas dalykas.
nematau tikslo isvis pirkti pistoleto kazkur intiku.
palankai kursus gauni leidima isigyti saunamaji ginkla savigynai - vaziuoji i ginklu sandeli ir pasiemi naudota Makarova - uz 400 lt naudotako daugiau reikia noreti
pats atsisaudziau su tokiu NNNN, ir galiu pasakyti nebuvo uzsikirtes ne karto ir t.t.
o greitosauda tik pavarai ir prasideda bedos su tais naujeis pistoletais ir t.t.
+ vamzdziai is levo metalo ir t.t.
taip kad tas tavo kabinejimasis ir ginklo ieskojimas ten kur nereikia - juokingai atrodo.
O jei reikia Lt be problemu galima ir kalasa nusipirkti tik jei tu nenori jo ir tau jo nereikia tai tu jo nei rasi nei nusipirksi ir tiek.
Banditu forumas darosi,vienas i duda siule,kitas brauniko uzsimane...karzygiai panimajes atsirado
![]()
Bookmarks