Edmas rašė čia:
visu pirma niekas nenori jokios kontrabandos. parvežti gali tarkim iš DE laisvai, bet ten kaina +20% produktas amerikietištas atitinkamai ir kaina anapus vandenyno todėl ir klausiu žmogaus ir prašau jei man tinka kaina. ir tik dėl taupmo. antraip eičiau i lgf ir užsakyčiau tik ten taurusas1911 kainuoja tiek kiek usa coltas. geje dauguma "sportininku" naudoja glockus ir tik vieną žinau (pažystu) šaudantį su SW1911. vienintelis jo trūkumas - maža dėtuvės talpa kas sporte atima sekundes dėtuvės keitime.
aš kalbu rimtai ir jei turi galimybę parvežti pasinaudosiu ja. beto gali ir uždirbti tik aišku ne tiek kiek lgf antraip krepčiaus tik pas juos
o prie ko čia leidimas ir pirkimas intiku? beje kad tau tamsta teko šauti iš makaro tai nereiškia kad jis tinka visiems nes man teko važiuoti su vaz bet turiu bmw, teko klausyti vdo ir sanyo bet pasitaupiau ant alpinos. jaučiau nesusigaudai ka lygini. ar supranti kas yra greitošauda?
ir dar ar esi ką nors girdėjęs apie ginklo rezervą? taip kad tavo komentaras čia labai juokingas
jei nesigaudai apie ka kalbi nesikišk. beje a kategorijos gali tik pasapnuoti ar papasakoti kam nors kitam tarkim mano sūnui jis gal ir patikės.
to pontifikas : kartoju dar kartą, kad oficialus ginklo pardavėjas nesiunčia ginklo jei neturi FFL bet parduoda ir siunčia savo teritorijoje. ir jei gali nupirkti tai nuperki o siunti tu o ne pardavėjas. aš per 45 dienas (toks laikas nurodytas licenzijavimo skyriaus) gaunu leidimą oficialiai ivežti ji i lietuva + kažkiek laiko užtruks išversi i anglų kalbą ir patvirtinti pas notara. kontrabandos nenoriu. iš mano pusės viskas legalu. tau belieka sužinoti ar tu ji vietoje nuperki ir kiek ir kaip su pargabenimu. jei man kaina neviršys ginklas+1000-1500 pasinaudosiu tavo paslauga. antraip pigiau lgf...
Bookmarks