Citata manacas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
ne, nu kolektyvas, ant IT nevarykit, bo eisim prie butelio reikalu aiskintis KRC, kas nors nepatingekit sudalyvaut tam testuke ir irodykit tam zmogui, kad jis isitikintu, pas mane per zemas lygis ir ausys nepatyrusios tam reikalui ))
Žmogus turi pats siekti tobulėti, o ne reikalauti įrodymų iš kitų, kurie jau yra įsitikinę kažkada.
Dar mokantis mokykloj, užsiiminėjau garso įrašais. Ir mano tikslas buvo su rusiška technika perspjauti įrašus, kurie kiti darė su Akai, Technics ir kitais aukšto lygio vakarietiškais aparatais. Tam buvo atliktas milžiniškas darbas, rezultatas pasiektas Rūta -101 padaryti įrašai galėjo stoti ant vienos pakopos ir daugeliu atvejų pranoko. ~80 metus man kaip jaunam technokratui (ale kompiuteristui dabar) taip pat kėlė šypseną kai firminių aparatų savininkai, mokėjo už tarpblokinius laidus šimtus rublių!, aš šį faktą ignoravau. Tik po daugelio metų supratau - aš taip pat tuo laiku apart idealiai suderinto magnetofono trakto, įrašymui naudojau tarpblokinį, kuris buvo mano paties pagamintas iš karo pramonėj naudojamo sidabrinio ekranuoto kabelio, tėvas iš kažkur buvo jo partempęs Iki to laiko, mano daryti įrašai pralošinėjo tuo, kad nebuvo erdvinio garso.... po to, šis erdvinis ėmė ir atsirado, visai netyčia
Lygiai taip pat netyčia atsirado lietkabelis ir visos kitos nesamonės... padedančios atsirasti garsui iš niekur...
Yra labai daug pusiau mistikos garso atkūrime ir reikia paprasčiausiai labai atsargiai vertinti tai, ko nesupranti ar nežinai ar nesusidūrei. Ateis laikas, gal būt įsitikinsi pats, o gal būt ropliu gimes ropliu ir liksi...

Tiems kurie pažengę, galiu parekomenduoti pasidomėti Telefunken istorija, įdomiausias laikotarpis prieš II pasaulinį ir tik po jo, taip pat protų, technologijų perpumpavimas į SSSR.... bet čia ne techokratų smegenims, jie tegul kovoja su PCI (sorry pci-e, kur jau kokybiškas maitinimo šaltinis ) garso plokštėmis