Jei atidziau isiskaitytum, suprastum, kad esu turejas ta alpine ir ne su aukstais skaiciukais... Jei dar atidziau isiskaitytum, suprastum, kad zmogus maga junks ant gamyklines c4 aparaturos, kurioje nera papildomo stiprintuvo. Tai kas stiprins signala? Gal negrai po sedyne guli, gales kelti decibelus i virsu... O man 55 yra geresnis, nes jis yra tokio pat lygio kaip ir 9812 9835, tik naujesnis... O ka reiskia naujesnis? Dazniausiai tai maziau nudroztas (lazeris ir kitos judancios detales nera amzinos, tie patis kondencatoriai laikui begant irgi negereja (aisku tie keli metai praktiskai nulis, bet...) Visu antra gamintojas labai retai klysta ir isleidzia prastesni grotuva nei pries tai... Aisku buna, kaip tavo addzest, kad prideda visokiu procesoriu, kurie tik pablogina garsa, taciau visumoj jie ta grotuva padaro geresni, nes skambesys nera vienintelis rodiklis (nors jis lemia daugiausiai). Sutinku kartais leidziamos naujos versijos, vien marketingo tikslais, bet jos DAZNIAUSIAI nebuna prastesnes uz senasias...
P.s. pastebejau tam forume dauguma tik bando parodyti kokie jie protingi menkindami kitus... "ale yra daug geresniu daiktu, nei tu kad cia siulai, bet as nesakysiu ju pavadinimu, pats susirask (bet as zinau, vadinasi as esu kietesnis uz tave)" Taip as tikrai dar nedaug zinau sitoj srity, bet jei ka sakau, vadinasi tikiu tuo, buna klystu, jus irgi klydot... Bet jei jau priestaraujam, ar puolam ant konors, tai darykim tai pateikdami argumentus, o ne spjaudykim vieni ant kituPasitraukiu is sitos temos, nes pasakiau viska ka norejau
![]()
Bookmarks