+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 49

Tema: Magas uz 600Lt?

Hybrid View

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Atsirado dar minciu Pagelbeti zmogui norisi, cia man daug kas gelbejo, tai reikia testi tradicija

Jaunius havito is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Amžius
    38
    Žinučių
    7

Pagal nutylėjimą

Tai ka geriau rinktis? 9886 ar p88? ir ar p88 bus galima jungti be stiprintuvo?

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata havito rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai ka geriau rinktis? 9886 ar p88? ir ar p88 bus galima jungti be stiprintuvo?
    Siaip skonio reikalas, vieniem labiau patinka pioneeriu skambesys, kitiem alpiniu Jo be stiprintuvo galima jungti visus minetus alpine ir pioneer As rinkciausi 9887, o jei sito negauciau, tada 9855 Jei buten 9886 ir p88 tai nznau, gal ir alpine Ziurek kurios dizainas labiau tinka Nes realiai dabar tu tarp ju nelabai pajusi ta skirtuma O jei pasitobulinsi sistema, jei atsiras noras pakeisti grotuva, tai manau nesunkiai tai padarysi, nes abu grotuvai labai populiarus

Apie pasirinkimus kalbejau neatsizvelgdamas i kainas.

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

As visgi rinkciausi grotuva su laiko korekcijom, t.y. 9815,9835,9855,9887 arba p88.Man daug maloniau klausyt su ijungtom laiko korekcijom, kokie bebutu garsiakalbiai, kad ir C4 oroginalus.
    Mindaugas 869980106

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

jei ka domins 9886r skambesys per varzybas ar myta galesim pazet kaip ji groja su maniske akustika, is tiesu but idomu ikist pas mane ta pati p88, idomu but skirtuma pajaust, kas i eksperimenta?

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Del Nakamichio kam idomu. Su mechanika bent man nebuvo problemu. Stovejo pora modeliu netgi vertikaliai ( Nakui gamyklines rekomendacijos byloja - nemontuoti didesniu nei 45 laipsniu kampu... ) po puse metu kiekvienas - dirbo kaip dera, jokiu bedu.
    Del disku nuskaitymo - jei galutinai koks sukrustas, tai neskaito, teisingai - kiek isrankesnis nei 3 klases Pionierius...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės