Atsirado dar minciuPagelbeti zmogui norisi,
cia man daug kas gelbejo, tai reikia testi tradicija
![]()
Atsirado dar minciuPagelbeti zmogui norisi,
cia man daug kas gelbejo, tai reikia testi tradicija
![]()
Tai ka geriau rinktis? 9886 ar p88?ir ar p88 bus galima jungti be stiprintuvo?
Siaip skonio reikalas, vieniem labiau patinka pioneeriu skambesys, kitiem alpiniuJo be stiprintuvo galima jungti visus minetus alpine ir pioneer
As rinkciausi 9887, o jei sito negauciau, tada 9855
Jei buten 9886 ir p88 tai nznau, gal ir alpine
Ziurek kurios dizainas labiau tinka
Nes realiai dabar tu tarp ju nelabai pajusi ta skirtuma
O jei pasitobulinsi sistema, jei atsiras noras pakeisti grotuva, tai manau nesunkiai tai padarysi, nes abu grotuvai labai populiarus
Apie pasirinkimus kalbejau neatsizvelgdamas i kainas.
As visgi rinkciausi grotuva su laiko korekcijom, t.y. 9815,9835,9855,9887 arba p88.Man daug maloniau klausyt su ijungtom laiko korekcijom, kokie bebutu garsiakalbiai, kad ir C4 oroginalus.
Mindaugas 869980106
jei ka domins 9886r skambesys per varzybas ar myta galesim pazet kaip ji groja su maniske akustika, is tiesu but idomu ikist pas mane ta pati p88, idomu but skirtuma pajaust, kas i eksperimenta?![]()
Del Nakamichio kam idomu. Su mechanika bent man nebuvo problemu. Stovejo pora modeliu netgi vertikaliai ( Nakui gamyklines rekomendacijos byloja - nemontuoti didesniu nei 45 laipsniu kampu... ) po puse metu kiekvienas - dirbo kaip dera, jokiu bedu.
Del disku nuskaitymo - jei galutinai koks sukrustas, tai neskaito, teisingai - kiek isrankesnis nei 3 klases Pionierius...![]()
Bookmarks