Tai aš tiesog bandžiau tiesiogiai junkt prie akumo, atsidariau kapota, subo laidelius prie minuso ir pliuso pridėjau irbanžiau įjungt. Tai aš galvoju, jog per mažai įtampos, ar kažko panašaus. Kaip jūs vyrukai manot? (blush)
Tai aš tiesog bandžiau tiesiogiai junkt prie akumo, atsidariau kapota, subo laidelius prie minuso ir pliuso pridėjau irbanžiau įjungt. Tai aš galvoju, jog per mažai įtampos, ar kažko panašaus. Kaip jūs vyrukai manot? (blush)
Last edited by Gazzy; 2009-05-03 at 07:19 PM.
bet ar nestovi kompiuterinese kolonelese transformatoriukas, kuris 220 vercia i 12 V?...
Per prikuryteli juk irgi 12V, tai taspats kas tiesiogiai nuo akumoSiaip as manau, kad daugumoj komp. koloneliu panasi ytampa turetu buti...
Jei tu jungi tik pati antgali nukirpes, tai savaime aisku, kad neuzteks, nes yra pritaikyta juk ant 230V, kazkur turetu but kazkoks blokelis (transformatorius), arba prie to maitinimo laido, o gal subo viduj... Ji reikia ismesti
Zodziu jei taip visiskai nesigaudai, tai as tau siulau palikti ramybej tas kolonkes, nes gali buti, kad tu ju nei masinoj nei namuose nebeturesiKaip jau minejo kazkas, isimesk kokius kiausinius ir fsio
paziurek autopliuse, pilna visokio sroto
![]()
Zaxas tu ka nematei ka rasiau pradzioje? Sakiau kad ta transfarmatoriuka ISEMIAU. Ir vistiek nieko. Todel ir klausiu jusu pagalbos ar imanoma kitaip jas pajungt.
Neisiskaito kas aprasyta (kaip sakoma - ziuri i knyga ir mano spyga) ir paskui vaidina ereli.
Turbut praziopsojauTik nesiputok cia, dziaukis kad bent kazkas bando padeti! Niekas pinigu uz tai nemoka
Viskas yra imanoma, tik tam reikia ziniu
Beje ant to transformatoriaus turejo rasyti koke yra isejimo ytampa... Zodziu sunku tau cia kazkuo pagelbeti
Juo labiau, kai toks izulus esi
![]()
O jungdamas laidukus, atsirinkai kur minusas kur pliusas?
Kad butu aiskiau, nurasyk uzrasu ant transformatoriaus, ar stiprintuvo mikruskiu modelius.
Siais laikais net uz centus galima si bei ta i masina susideti. Naudotas 2x20w stiprintuvelis - 10lt (jei neturi grotuvo ir zadi klausyti nuo telefono ar mp3) pora kokiu garsiakalbiu 20-30lt. Ir negadink gero daikto (aisku, jei dar ne per velu) uz 30lt nusiperki RRR*s30, bus netgi komponentai...
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
as taip pat siulyciau nusipirkti belekokias koloneles masinines, kurios manau tikrai gros geriau nei tos kompiuterines kurios visai ne masinoj pritaikytos klausytis, nors ir namuose ne ka geriau groja.
Zaxas, nesu ižulus, bet tu cia pradėjai vadovaut.
Vienu žodžiu, kodėl sakot, kad sunku. Padėjot, vakar viskas gavosi. Pasijungiau per akumą tiesiogiai laidukus, ir isijungė kolonėlės.
Bet baisu taip jungt ir palikt, dar masina uzsiliepsnos, ar ne? (blush)
Būtų dabar įdomu sužinoti, kaip galima kolonėles įjungti per perekūrkę, ar kaip jūs ten sakėt..![]()
Ir dar... O saugiklio jokio nereikia?
Bookmarks