sveiki,
ateina laikas draustis ir neisivaizduoju kur butu pigiau... gal kas ka nors rekomenduosit?...
seip man tik birzeli 25 sueis, vairuoju nuo 2002 07 menesio... is anksto aciu uz pagalba![]()
nu pas brokerius pigiausiai pasiule 300 lt, o ergo man kainuotu internetu 260 lt.
Kiek draudziau paskutinius metu, tai pigiausia intenetu. Pervedu pinigus, pastu gaunu polisa, jokiu begiojimu
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Pazystamu draudime yra, paiesko kur pigiau, tai kazkaip arba BTA arba PZU gaunasi![]()
Cia daznai priklauso nuo masinos ar vairuotojo. As savo dvi masinas visa laika skiringose draudimose draudziu, nes taip isena pigiau
daug kas neapsidraudes vazineja, dabar zmones neturi uz ka draustis![]()
O veliau dar daugiau neturi pinigu, kai reikia susimoketi ivaziavus i koki apinauji kibiriuka![]()
867294101
Laurynas
dažnai kelėdinius stebuklus daro su draudimo kainom
pats bičiukas iš klaipėdos, bet kiek rekomendavau draugams tai niekada nebuvo problemų su pritatymu į tuos miestus kur važiuoja autobusai![]()
Paskambink nr: 8 683 55387 Deimantė. Pasakyk kad darius nr davė. Turėtų būt pigiau.
acu visiems uz pagalba ir atsakymus, siandien ryte teko draustis eurobroker.lt ten 250 pasiule, tai ir apsidraudziau, nes siandien jau pasibaige)))) o draudimas kazkoks gjeden.....
PZU jau eilę metų draudžiuosi, pas tą pačią draudėją, geresnių kainų niekas nepasiūlė. Va ir šiandien skambino, reiks penktadienį važiuoti išsikaštavoti
P.S. Manau šis klausimas aktualus pastoviai visiems.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Analogiška situacija (su aukščiau pateikta Artūro-M) ir pas mane, tik ne PZU, o ERGO![]()
Žmona draudžiasi Lietuvos draudime, jai su 2 litrų varikliu kainavo kainavo 320 o man su 2.8 litro 255
P.S. Kažkodėl galvojau kad žmona irgi ERGO draudžiasi.
gal ką nors parekomenduotumėt? Reikia draudėjo vilniuje.
Aš pasinaudojau http://www.eurobroker.lt/ paslaugomis, pigiau niekur neradau...
man 21m ir vairuoju 735 tai man lietuvos draudime jis kainuoja 260LT metams. tipo jau nereikai 25m tureti, lietuvos draudime.
Man, kai nebuvo 25'erių metų, bei 7 metų stažo ir palyginus galinga mašinikė (pagal kW, nors kubatūra 2.0), paprašė arti 900 litų.
P.S. Tai buvo prieš 2,5 metų....![]()
Man tai Lietuvos draudimas pasiūlė didžiausią kainą,o mažiausią seesam.
kažkas prašė draudiko vilniuje. Donatas 861519944 žalgirio g. ,nepamenu nr. jei reik konkrečios draudimo kompanijos poliuso,jį ir gausi,jei reikia pigiau pasiūlys kitas kompanijas ir pan. baigiantis draudimuj draudikas keletą dienų prieš pats paskambina ir praneša. galima veliau net telefonu su juo kalbant prasitęsti pasibaigūsį poliusą.
Bookmarks