nu tai jei klausau daugiau klubine elektro muzikyte kokia deze labiau tiktu daryti be to pas mania karavanas
nu tai jei klausau daugiau klubine elektro muzikyte kokia deze labiau tiktu daryti be to pas mania karavanas
o stiprintuvas jam uzkabintas kenwoodas kac-ps1d
Pradziai pasakyk kokioj dabar dezej yra ir su kokiu tiksliai faziku (jei fazikine).
Galetum tokiam subui ir koki JL 1000/1 uzkabinti - tuo labiau kad siuo metu uz 1000 lt nupirkti ne problema.
ai beje masina universalas tai gali susikalti uzdara deze 115 ltr (+ subo uzimami 4 ltr.) ir jei bus mazai srauto - perdarysi i fazikine - idesi du fazikus ir tiek, nepatiks vel atgal uzdarysi skylias.
skardu lankstymo ir purtymo daugiau bus is fazikines.
gal galit 115ltr apskaiciuoti ir parasyti man cm ar mm.dekui
aukštis x ilgis x plotis
žiūrėk pagal bagažinę kaip tau išeina.
gal galit man 115ltr paverst cm ar mm ,pamatuociau savo deze siuo metu pas mane ir yra fazikine su plastmasiniu faziku
išsimatuok ilgš plotį aukštį, atmesk storį medžiagos ir gausi daug maž (kažkas minėjo kad 4ltr subas užima - gausi tikslesnį) tūrį.
tai tu ismatuok isorines sienas ir atmesk ploksciu stori - gausi vidiniu sienu matmenis.
aukstis x gylis x plotis = turis
jeigu dauginsi decimetrais - gausi turi litrais
1 decimetras = 10 cm
PVZ: deze 100 cm x 40 cm x 30 cm
decimetrais - 10x4x3 = 120 ltr.
aiskiau jau buti negali
reikiama fazikine deze120 ltr.
vidiniu sienu matmenys
40 cm aukstis.
45 cm gylis - kad tilptu fazikai 2 x 10 cm po 40 cm ilgio.
66.7 cm plocio.
is kokios plokstes darysi tai tiek mm ir dasidesi.
Nu jau sukramciau kaip mazam vaikui geriau ir buti negali
Idek savo dezes matmenis ir faziko skersmeni ir ilgi - paziuresiu kas ten kaip
is taves - daug alaus![]()
ok dekui uzmesiu aki kiek ten yra veliau
aš sau klubinei muzikai daryčiau kietesnį, bet juk tu klausysi - tau ir spręst ką mėgsti. jei dabar per kieta, tai bandyk dėžę didint.
Bookmarks