Siuo metu pas mane SWR 41 bandpasse,uzdara deze 28.3L atvira 17.8L,stiprintuvas MRP M500,galvoju keist 1241 i 1242,ka specai pasakytu apie skirtumus tarp grojimo,verta keist ar ne,beje subui jau 2m bemaz
Siuo metu pas mane SWR 41 bandpasse,uzdara deze 28.3L atvira 17.8L,stiprintuvas MRP M500,galvoju keist 1241 i 1242,ka specai pasakytu apie skirtumus tarp grojimo,verta keist ar ne,beje subui jau 2m bemaz
Kaip sako atsibosta juk,as noriu gilaus zemo,klausau popsa repa ir blevyzgas,dar texnuske,gal tik dezes kitos reik,db tox zemas duslus,o as noriu kad sedynes vibruotuo nuo zemo daznio
Alpine SWR neduos gilaus " suimancio " zemo. Tam yra kiti gamintojai. Kita vertus - nuo tavo esamo stipreko niekada neturesi tokio smugio, kad pleiskanos isbyretu...
Pries tai turejau SWE 1241 atrodo o gal 1240 vienos rites 4 omu 800w 38L dezej su faziku,grojo neispudingai,bet sedynes vibravo SWRas to nepadarogal delto kad bandpasse,kitox zemas visai,man nereik kad pleiskanos atsoktu bet kad tiesiog zemas butu tox kad vibruotu gerai,pereitu per viska,man atrodo kad man reik weluojancio zemo,pvz klausant DMX Florida Eminemo,kai subas groja gera gilu zema
Gal vertetu pabandyti deze pakeisti i fazoinventorine? Butu gana pigus variantas kuris duotu apciupiama skirtuma. Forume paieskok, daud deziu siam garsiaklbiui priskaiciuota.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Na ir kita vertus - be gero priekio bet koks zemas nelabai ko vertas.
tai kad tokiam zemui ir nreikia gero priekio, nes tada priekis gros sau, o subas sau, nebent galingas sunkus priesbosis tada gal
groja kaip iš kibiro
Va cia ir isryskeja forumo "beviltiskumas" tai tas pats, kas bandyti zmogeliui, atejusiam pirkti kebabo irodineti, kad kebabas yra blogis (o kuo jis blogas? siltas, skanus, ilgam skrandi uzkisa "pagalvoja pirkejes") ir siulyti zasies kepeneliu pasteta uz x kartu didesne kaina...
Esamas subas tinkamas ir patriuksmavimui. Pasidaryk nemaza fazikine deze (45-50 litru), su "piktu portu" ir uzteks masazo per sedines...
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Bookmarks