+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 16 iš 16

Tema: kur geriau muntuoti zemu dazniu kalonele

Hybrid View

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata Linelis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Mano nuomone, blogesnio varianto nei išpjausyst palangės skardas turbūt nėra. Nu taigi čia konkretus nelogiškas mašinos gaidinimas

Nieko asmeniško
    dar ir kaip logiškas variantas sedane, pats taip esu pasidaręs nes kito varianto, kad gražiai skambėtų subas net nebuvo. Audi 80 išpjauta visa palanges skarda palikta tik sutvirtinimo rėmai, padaryta is plokstes palange ir po ja pakabintas žemadažnis iš karto su dėže, darbo dauk, bet efektyvu.

Aktyvus Linelis is on a distinguished road Linelis's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    40
    Žinučių
    174

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    dar ir kaip logiškas variantas sedane, pats taip esu pasidaręs nes kito varianto, kad gražiai skambėtų subas net nebuvo. Audi 80 išpjauta visa palanges skarda palikta tik sutvirtinimo rėmai, padaryta is plokstes palange ir po ja pakabintas žemadažnis iš karto su dėže, darbo dauk, bet efektyvu.
    Aišku priklauso nuo konretaus modelio, pas visus palangės skirtingos (skardinės). Gal kažkur ir neišeina nepjaut visos, bet kur įmanoma tai tik garsiakalbiui vietą. Net nekalbu, kaip čia kažkas minėjo - dėžė bagažinėje, palangė išpjaustyta, kad ertmė būtų į saloną. Nu pakabinus dėžę tai suprantu, tik sakau, mano nuomone, kvaila išpjaut visą palangę Tada galima ir po panele išpjaut skardą, kad pliusinį pravest arba už galinės sėdyės visą tą skardą išpjaut palikt tik paralonus. Kraštutinumai čia

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės