Susitvarkiau stiprintuva,pajungem sendien nuo sps 69c3 ir mano magnatu 693 edition,rekia tie garsiakalbiai auksti prarekia viska,man su komponentais to nebus?
Seip as paklausiau,pasiule tokius man,nauji,bet as ju tikrai nesiruosiu pirkt
Susitvarkiau stiprintuva,pajungem sendien nuo sps 69c3 ir mano magnatu 693 edition,rekia tie garsiakalbiai auksti prarekia viska,man su komponentais to nebus?
Louda isjunk![]()
Viskas padaryta taip,jungiau sendien nuo 9851 alpine,tai gal geriau,beje loudo nera pas sita maga,bet pats stiprintuvas kazkoki auksta duoda
Ruošiuosi keist komponentus,arba dėti dar du priešbosius,prieki kažkaip mažoka garso man,gal sulauksiu patarimų?
dėk didesnio skersmens priešbosį arba dvigubink juos.
aš ir manau 2 priešbosius dėt,i duris,bet kaip nuo 2ch stiprintuvo pajungt juos,dilema reik 4ch?
Ka cia kalbat gero garso forume - 2 omai ir pan..???
Jei nori gero priekio - pirma reikia geros akustikos. Esamo HELIX dvikanalio uzteks o uzteks, tik is kokybines puses gali buti trukumu, taciau manau tai nera prioritetu sarase...
Jei jau turi tiek litu ir butum nusiteikes kastruoti duris - nusipirk 20' tuku komponentus i prieki. Turesi toki fronta - kaip II pasauliniam...
Ir aplamai - subas irgi neblogas, tik jam pavalgyt duok, o ne badu marink o po to stebekis kad negroja...![]()
ąčęėįšų kur?
+37061857133 edmas
pasiieškok filtru su bi-ampingo galimybe arba stipro su krosais, pasijungsi 4 kanalus priekiui ir subui rimtesni monobloką, pamatysi gal ir garso pasidarys normaliau ir aukšti nerėks, o šiaip tai geriau tuos pinigus kuriuos paleisi vėjams sumokėk instaliariams, ir gros ir žmonės užsidirbs sunkiu metu![]()
viskas atsiriame į finansus,tiesiai šviesiai nenoriu kraut litų į efkę,kolkas mažiausia kainuotų 2 priešbosius man atrodoar ne? juk šie komponentai db ~250lt nauji...
idomu ką su durimis padarysi, kad č poras sukišt, ne garsiakalbiai kainuos tau...
a kiba tu galvoji, kad tos kaip skarbonkės durelės bus bent panasios į tvirtas?
groja kaip iš kibiro
Stipre garso,vibro izolecija reikalinga!
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Gero gamintojo geras priekio šešiolikos komplektas su atitinkama izoliacija atveda į protą daugumą svajojančių apie dvigubus priekius, ten tipo variacijas su varža ir pan.
Pridursiu - jei midai po du su puse šimto - tai kaip sako - laikyk kardaną, nei garso nei kokybės. Ale jau riksmo ir staugimo su pasiplerpsėjimais - tai nuo visos širdies...![]()
koks skirtumas kokia "kalbasa", mažai kam reikia saliamio, svarbiau "lietuviškas standartas"....
man gaila lt i efke dėti,juk garso-vibro izoliacija nemažai išeina...ta mazda to neverta ir tiek...todėl ieškau kompromisų
blembački, teks jau rinktis, ar triukšmo klausyti, ar žmoniškai pasidaryt. O šeip, ne nuo mašinos vertės turėtų tokie dalykai priklausyti. Čia tik mano nuomonė...
Jei gaila - nedėk! o jei dedi bile rėktų - dėk ir neklausinėk!
PS manau, kad ryškiai ne į šitą forumą pataikei![]()
šiaip mano idėja db tokia,radau SONY muzikinio centro kolonėlės,4 priešbosiai,2 midai ir 2 aukštadažniai,visos kolonėlės 8 omų,galvoju nuo 4ch stiprintuvo jungti jas,ant pirmų dviejų kanalų nuosekliai po 2 priešbosius pilna dažniu juosta,ant likusių dviejų nuosekliai sujungtus midus ir aukštadažnius su HPF filtru
bėk tu iš to forumo aš tau draugiškai patariu...
Bookmarks