a kiba tu galvoji, kad tos kaip skarbonkės durelės bus bent panasios į tvirtas?
a kiba tu galvoji, kad tos kaip skarbonkės durelės bus bent panasios į tvirtas?
groja kaip iš kibiro
Stipre garso,vibro izolecija reikalinga!
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Gero gamintojo geras priekio šešiolikos komplektas su atitinkama izoliacija atveda į protą daugumą svajojančių apie dvigubus priekius, ten tipo variacijas su varža ir pan.
Pridursiu - jei midai po du su puse šimto - tai kaip sako - laikyk kardaną, nei garso nei kokybės. Ale jau riksmo ir staugimo su pasiplerpsėjimais - tai nuo visos širdies...![]()
koks skirtumas kokia "kalbasa", mažai kam reikia saliamio, svarbiau "lietuviškas standartas"....
man gaila lt i efke dėti,juk garso-vibro izoliacija nemažai išeina...ta mazda to neverta ir tiek...todėl ieškau kompromisų
blembački, teks jau rinktis, ar triukšmo klausyti, ar žmoniškai pasidaryt. O šeip, ne nuo mašinos vertės turėtų tokie dalykai priklausyti. Čia tik mano nuomonė...
šiaip mano idėja db tokia,radau SONY muzikinio centro kolonėlės,4 priešbosiai,2 midai ir 2 aukštadažniai,visos kolonėlės 8 omų,galvoju nuo 4ch stiprintuvo jungti jas,ant pirmų dviejų kanalų nuosekliai po 2 priešbosius pilna dažniu juosta,ant likusių dviejų nuosekliai sujungtus midus ir aukštadažnius su HPF filtru
bėk tu iš to forumo aš tau draugiškai patariu...
Bookmarks