Nepaaiskinsiu detaliai - bet turesi problemu.
Turejau tokia minti, bet buvau argumentuotai atkalbetas - kils nesklandumu naudojantis.
Nepaaiskinsiu detaliai - bet turesi problemu.
Turejau tokia minti, bet buvau argumentuotai atkalbetas - kils nesklandumu naudojantis.
Nu pabandyk bent pobudi tu problemu papasakoti...
O gal teko grotuva 90 laipsniu kampu paversta naudoti? Kiek zinau gamintojai to nerekomenduoja, o kaip istikruju yra?
O signalas nenuslops kol nukeliaus nuo grotuvo iki grotuvo priekinės dalies? Čia jau gausis netoli 5 metrų, jei iš bagažinės iki priekio. Senesnėse temose buvo apie šį reikalą kalbėta, pasinaudok paieška jei netingi![]()
Gal kazkiek prislops, bet mano manymu tai neturetu tureti jokios ytakos grojimui. Is paneles juk eina valdymas, o ne muzika... Netgi priesingai, sutrumpes linijiniai laidai, del ko skambesiui tik geriau.![]()
Na gal maitinimo laida kiek storesni vertetu atvesti, bet tiek tam grotuvui tereikes tos sroves, beto vidiniai stiprintuvai nebus naudojami...
Tyngiu siandien po ta foruma narsyti![]()
Jei jum nepavyks galutinai manes atkalbeti, tada teks ir paieskos pagalbos prasyti
![]()
As ne skambesį omenyje ir turėjauKalbu apie tuos silpnucius impulsiukus, kuriuos priekinė grotuvo dalis siunčia į patį grotuva spaudant knopkutes ar reguliuojant garsą. Buvo kalbėta apie tai, kad neretai dėl didelio atstumo tekdavo šios idėjos atsisakyti
![]()
Del pavertimo px, net Nakas veikia statmenas - o jam tipo negalima pagal dokumentus...
Zinok, rimtai - su tuo galvos isvedimu geriau 9 syk pamatuok, 10 kirpk - nes ten kazkas ne taip.
Na jo, gali buti... Siaip tureciau issiversti as manau su 2m laido... Butu galima storesnius laidus deti, bet kaip minejau, kontaktai labai arti vienas kito... O gal buna kokiu fiskiu? Zodziu einu i lova, gal vel kokia minti isgimdysiuLabos visiems
![]()
Bookmarks