jei nauja maga pirksi tai maciau nakamichi cd 300 tik 400lt parduotuvej, vilmantas gal dar pigiau gautu. uz ta kaina geriau tikrai nebuna. o del komponentu tai bg20 , tw6 ir kondikas . 400lt net nekainuos, bet labai naturaliai skambes.
Hm... tikrai idomiu minciu paskaiciau cia. Bet kaip matau vieningo sprendimo nera, ir ko gero nebus ir teks paciam man spresti ko reikes.
Kas del garso sistemos tobulinimo, tai pradziai noretusi pasiklausyti kaip groja komponentai + gamykline mage. Paskui pakeisti ta gamykline i nauja. Tada deti stiprintuva jeigu reikes (jei nepakaks anokios sistemos), ir jeigu reikes deti elipses arba bassa (del sito tai visai didelis klaustukas ar deciau). Tai del to tobulinimo negaliu pasakyti, kiek smarkiai dar bus tobulinama.
Siaip, man nereikia kad ten butu kazkoks stebuklas. Pvz girdejau vakar kaip muzika groja passat'e 1997m. Ten gi gamykline mage, bet grojo pakankamai normaliai, ir basso normaliai. Tad primeciau, jeigu garsiakalbiai uz 500lt gros 20-30% geriau nei passat'e tai man to galbut ir uztektu. Mano beda ta, kad as mazai girdejes tu normalesniu komponentu ir tu visu audio sistemu masinose (niekas neturi...), tad negaliu pasakyti ko man tiksliai reikia.
Muzika klausoma ivairi, electro, 80's, rock'as... Nu grynai nuo instrumentiniu iki electro (electro butu labiau prioritetas).
Be to, jeigu pradejo sneketi apie magus, tai mago noreciau su AUX IN, arba Ipod palaikymu, ne kitokios
Bookmarks