Na tavo mineti alpine neatitinka vieno mano noro - jie neturi ipod palaikymo, nei (berods) aux in. O del komponentu, tai galbut MB quart reiktu imti. Tik dabar nesuprantu: vieni raso kad DSF-216, kiti kad DSC serijos. tai kurie cia geresni skaitos?![]()
Na tavo mineti alpine neatitinka vieno mano noro - jie neturi ipod palaikymo, nei (berods) aux in. O del komponentu, tai galbut MB quart reiktu imti. Tik dabar nesuprantu: vieni raso kad DSF-216, kiti kad DSC serijos. tai kurie cia geresni skaitos?![]()
MB quart DSG 216
mb quart:
nzn kurie geresni nelyginau, taciau as snekejau butent apie raudonus![]()
Na vis neapsisprendziu ka daryti del mago. Komponentai kaip ir aiskus - MB quart DSG 216.
Del mago: siulytas Alpine cda 9812rb visai prie sirdies butu, o ir per skelbimus galima paimti maziau nei uz 500lt. Ka manot apie ji?
tinkamas naudojimui![]()
groja kaip iš kibiro
aj dar kas del komponentu, tai uz ta pacia kaina kaip ir " mb quart dsg 216 " galimas ir Focal Access 165 A1 pirkimas. Kaip del pastaruju?
o koks skirtumas ka mes manom - pasijunk ir paklausyk kas tau labiau patiks ar koks
Pioneer 77 ar 88 ar sita alpine ar dar koki clariona ir t.t. ir tiek (pagal kaina labai panasiai)
+ siulyciau pirkti maga kai viskas bus sumontuota ir bus galima isgirsti pajungus kuris tau grotuvas labiau tiks ir tiek.
Dar gali atvaryt pas mane paklausyt sistemos uz ~300lt.Gal patiks. Tik as jos neparduodu, jei ka
![]()
Mindaugas 869980106
kur gyveni ?
Niekas nepalygino Focal Access 165 A1 ir DSG-216. Labai mazai skirtumo gal tarp ju ?Jokio skirtumo kurias ?
![]()
Bookmarks