STEG LS2300, kas per daiktas ir kur gaut info apie ji?
rezervavau stipra, kol suzinosiu kas do daiktas, jei paciam neitiks gal ka sudomins, 2x150w, 60A su ventiliatorium, kas daugiau zino sakykit kuo skubiau apie si modeli, dekui
atsiprasau SL2300
zvelgiant vizualiai i ji jis man kazkaip ziurisi i subo puse subalansuotas, nes dvikanalis pateiktas kaip bridgedable su ventiliatorium ant virsaus, aisku cia nesprendzia nieko, bet man jis reikalingas kaip akustikos stipras, nzn ka daryt...ir krize ir atrodo reikia...zodziu reik vaziuot ir bandyt kaip kas, jei kas nuomoniu turit sakykit ar jis bus geriau uz mano audison millenium power?
galiu pasakyt kad jis senesnis negu 1995 metų nes iki to steg vadinosi audiocueest, pats naudoju tokį tik 2 po 40, groja liuks, daigtas senas geras kokybiškas ir kiauras, be jokių krosų garso trakte
projektas procese: "JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink -"Helix"DSP.3 - "Media Control v4"by MultiMAKE, "Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3", "Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus), "Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII "Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai... Old School Car Audio
Bookmarks