Aukstadazniai atsukti i galini stikla bus beje FADER prisuktas?tai ka del fono det i gala?
Aukstadazniai atsukti i galini stikla bus beje FADER prisuktas?tai ka del fono det i gala?
zmogau, siulau tau daugiau nei vieno posto nerasyt, kad nepasirodytum dar bukesnis, tik nesupyk ant manes...
Blemba, tau nors kuola ant galvos tasyk, tu vis tiek nesupranti. Tau gi buvo sakoma, kad NEGERAI, tu vis tiek savo vapalioji.
Nori geros sistemos, darai normaliai: dvijuosciai komponentai priekyje, magas ir, jei yra galimybe, stiprintuvas, o tik paskui subas ir visa kita.
Dabar ne tik atviortke, bet ir mane, labai tolerantiska zmogu, stebini savo bukumu...
apie galą, manau, ne laikas galvoti, pasidaryk komponentus priekyje, subą bagažinėje. Po to įdomumo dėlei atsijunk priešbosius (palik aukštus ir subą) ir pasivažinėk pora savaičių. Ir po to pasvarstyk ar norėtum, kad tavo keleiviai taip kankintusi kelionės metu![]()
primena man Ravshano ir Dzumshudo pokalbi su Nachialnika is "Nasha Russia"
http://www.youtube.com/watch?v=8QiafrCq8vc
Last edited by skerslita; 2009-06-27 at 05:21 PM.
As ir negaliu suprast tokio dalyko,vietoj to kad patartut ka i gala isimest,jus man sakot kad nereik nieko det,nors as jau daug kartu sakiau kad man taip nepatinka
O del filtru?det ar tiesiai nuo mago jungt?
Bookmarks