+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 137

Tema: Komponentai gale?

Hybrid View

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Aukstadazniai atsukti i galini stikla bus beje FADER prisuktas?tai ka del fono det i gala?

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Aukstadazniai atsukti i galini stikla bus beje FADER prisuktas?tai ka del fono det i gala?
    zmogau, siulau tau daugiau nei vieno posto nerasyt, kad nepasirodytum dar bukesnis, tik nesupyk ant manes...

Blemba, tau nors kuola ant galvos tasyk, tu vis tiek nesupranti. Tau gi buvo sakoma, kad NEGERAI, tu vis tiek savo vapalioji.

Nori geros sistemos, darai normaliai: dvijuosciai komponentai priekyje, magas ir, jei yra galimybe, stiprintuvas, o tik paskui subas ir visa kita.

Dabar ne tik atviortke, bet ir mane, labai tolerantiska zmogu, stebini savo bukumu...

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

apie galą, manau, ne laikas galvoti, pasidaryk komponentus priekyje, subą bagažinėje. Po to įdomumo dėlei atsijunk priešbosius (palik aukštus ir subą) ir pasivažinėk pora savaičių. Ir po to pasvarstyk ar norėtum, kad tavo keleiviai taip kankintusi kelionės metu

Naujokas skerslita is on a distinguished road skerslita's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    47
    Žinučių
    37

Pagal nutylėjimą

primena man Ravshano ir Dzumshudo pokalbi su Nachialnika is "Nasha Russia"

http://www.youtube.com/watch?v=8QiafrCq8vc
    Last edited by skerslita; 2009-06-27 at 05:21 PM.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

As ir negaliu suprast tokio dalyko,vietoj to kad patartut ka i gala isimest,jus man sakot kad nereik nieko det,nors as jau daug kartu sakiau kad man taip nepatinka

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    As ir negaliu suprast tokio dalyko,vietoj to kad patartut ka i gala isimest,jus man sakot kad nereik nieko det,nors as jau daug kartu sakiau kad man taip nepatinka
    Tada dėk tik priešbosius. Aukštadažnių nedėk.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

O del filtru?det ar tiesiai nuo mago jungt?

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata Jazzas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    apie galą, manau, ne laikas galvoti, pasidaryk komponentus priekyje, subą bagažinėje. Po to įdomumo dėlei atsijunk priešbosius (palik aukštus ir subą) ir pasivažinėk pora savaičių. Ir po to pasvarstyk ar norėtum, kad tavo keleiviai taip kankintusi kelionės metu
    isimesk suba ant priekines sedynes,ir suba ir komponentus perkelk i gala,ir pavazinek taipat 2 savaite (cia tas pats)

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės