O čia jau klausyti reikės. Jei viduriukas labai rėks tada uždėk ritę.
O čia jau klausyti reikės. Jei viduriukas labai rėks tada uždėk ritę.
as tau patarsiu bezaparu kaip geriau, manau patiks: dek bele kokius komponentus i prieki, gale elipses ir suba, jei nera vietos bele kokius garsiakalbius kuriems turi pinigu ir dviguba suba, ka lengviau pajungt nuo stipro ta ir junk, bus panasiai manau, jei nori elipsiu, man palyginus neblogai grojo Infinity reference jei is pigesniu, suba magnat, komponentus paieskok focal kad aukstadazniai but jie garsiau rekia auksta, zodziu dek kaip tau atrodo normaliausiai ir sitam forume nebeklausk patarimu net nemanydamas jais pasinaudot, bereikalingas rasinejimas su humoro prieskoniu gaunas, o nejaugi tau smagu kai is taves juokiasi? Pys
jeigu tu neturi komponentu priekije,bei tik subo gale,tada reik is taves juoktis,taip iseina?jeigu kazka nori isimest i gala?
As nenoriu prasaut,delto ir klausiu tokio dalyko,temoje nebuvo detalaus paaiskinimo
nereik man kad auksti,ar viduriai prarektu suba,bet nenoriu ir kad gale sedint tik subas i nugara kaltu,siokio tokio fono,bet kaip matau niekas nenori suprast ir kisa toki varianta kad nieko i gala nedet
vieni raso aukstadaznius,kiti raso koxialus,kiti priesbosius,bet neargumentuoja
Tu prašei patarimo, kas nepatingėjo tas patarė, o tai, kad tau tie patarimai nepatiko, čia jau tavo bėda. Niekas iš tavęs nesijuokė, kai tu pirmą kartą paklausei. Tau gražiai paaiškino, jog neverta (nereikia) dėti nieko į galą. Bet kai pradėjai nereaguoti į patarimus ir vėl klausinėti tą patį, va tada ir pradėjo į tave kažkaip keistai žiūrėti.
Realiai šiame forume, tau kitokio atsakymo (patarimo) ir neduos.
As ta ir supratau,kad forumas dauguma sako i gala nieko nedet,bet as 3 savaites vazinejau be galo,ir su prisuktu subu,ir man nepatiko,dabar ir subo neturiu,juolabiau i gala kazko reikia,truksta man fono is galo paciam,bet niekas negali padeti,tik pasijuokt kad neklausau patarimu (kad i gala nedeti)
manau, kad as toks pat zalias kaip ir tu... Bet ka as supratau skaitydamas foruma, kad sutelkt reikia demesi i prieki. Bandyk formuot scena, ruosk dureles, zaisk su aukstadazniaiskad ir prieki pasidares belekaip, bet tikrai man nereikia jokio fono is galo. Ar ne tavo posta maciau kazkur, kad leidi prieki nuo 400hz?
Bookmarks