+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 137

Tema: Komponentai gale?

Hybrid View

Savas JDM is on a distinguished road JDM is on a distinguished road JDM's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    40
    Žinučių
    224

Pagal nutylėjimą

SKAITYK FORUMA ir maziau klausinek!

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata JDM rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    SKAITYK FORUMA ir maziau klausinek!
    del kuriu cia klausimu?meeto?

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    del kuriu cia klausimu?meeto?

bet kaip tau taip iseina?a?tu merga turi?

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata stalius339 rašė čia: Peržiūrėti žinutes

bet kaip tau taip iseina?a?tu merga turi?

nesupratau klausimo pirmojo?

apie mergas kalbant,taip turiu

Savas JDM is on a distinguished road JDM is on a distinguished road JDM's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    40
    Žinučių
    224

Pagal nutylėjimą

o tu jos taip pat tiek daug klausinėji?! ir visada?! ar su ja jau ir makaulė veikia?

Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

o tu jos taip pat tiek daug klausinėji?! ir visada?! ar su ja jau ir makaulė veikia?
    saunuolis-savas

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

mano toks charakteris yra dirbant,as isiklausineju jeigu nezinau paskui darau,jeigu man nepaaiskina as nedarau kol negaunu atsakymo,tox mano budas (neuzpykit del to,kadangi as tox esu jau,ir nieko nepakeisi)

Registracijos data
    Sep 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    40
    Žinučių
    224

Pagal nutylėjimą

nesikeisi - greit ir neberasysi cia (nuojauta kuzda)

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

mano toks charakteris yra dirbant,as isiklausineju jeigu nezinau paskui darau,jeigu man nepaaiskina as nedarau kol negaunu atsakymo,tox mano budas (neuzpykit del to,kadangi as tox esu jau,ir nieko nepakeisi)
    nepyk ,bet pagal savo charakterį greitu laiku išrasi dviratį ,bent jau automobilinio garso srityje tai tikrai
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Turiu klausima visiems?

JUS GAL NUSISTATE PRIES TUOS KURIE METASI I GALA KA NORS?AR TIESIOG JUM TAI NEPRIIMTINA?

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

Turiu klausima visiems?

JUS GAL NUSISTATE PRIES TUOS KURIE METASI I GALA KA NORS?AR TIESIOG JUM TAI NEPRIIMTINA?
    muzikos yrašai YRA tokie (stereo) kad juos ATKŪRTI REIKALINGA STEREO sistema ... pačiu geriauusiu atveju gariakalbiai du ,blogesniu keturi (dvi juostos) dar blogesniu penki (subas) visai blogu šeši ar septyni ... pas tave tai ne stereo
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata Gincė rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    muzikos yrašai YRA tokie (stereo) kad juos ATKŪRTI REIKALINGA STEREO sistema
    gince,na tu vel jam aukstom frazem pasakei
    -o kas tas stereo?-

Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

visų VISŲ klausimų

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės