Priejom isvada kad man niekas tikrai nepades ir nesupras,isvada tokia kad teks paciam experimentuot nes is forumo pagalbos sulaukt vilties nebera
ne i ta foruma uzsukai su tokiais klausimaiscia zmones zino, kaip teisingai turi groti sistema ir tau jokiu budu nepatars kaip padaryti, kad ji grotu neteisingai
Ne jie taves nesupranta, bet tu dar neturi pakankamai supratimo, kad isigilintum ka jie sako. Isidek tuos kiausius. Po metu pasiklausymo gal jau busi pasiruoses grizt vel cia ir viska daryt nuo pradziu
Man tiek uzteko... Dabar galiniu koloneliu pas mane visiskai nera
![]()
tiesiog požiūris į gerą garsą skiriasi ir tiek
čia kaip mikrochirurgų forume paklaust : " o kaip čia man venas persipjauti ,kad humaniškiau būtų "
![]()
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Viska supratau,tik galima buvo kiek anksciau tai parasyt![]()
nieko tu nesupratai
groja kaip iš kibiro
Bookmarks