Sveiki gyvi, kilo minčių pažaisti su visaton garsiakalbiais automobilyje. Aukštadažnis pradžiai nužiūrėtas yra visaton CP13. Teko skaityti apie jį visokių atsiliepimų, girdėti negirdėjau, bet manau jį pavyktų neblogai įmontuoti į mano turimo passat originalią aukštadažnio vietą, laikui bėgant gal ir mesčiau juos lauk bet ne apie tai. Vidutiniams šioj sistemoj nužiūrėtas WS17E, montuojamas būtų į duris darant podiumus, bet iš esmės originalioje vietoje. Tokios sistemos nesu klausęs, bet apžiūrėjęs techninius parametrus ir atsižvelgdamas į kainą esu linkęs surizikuoti Dabar apie reikalo esmę. Krosoveriai ir filtrai, bei jų darymas yra gana sudėtingas reikalas bent jau man. Atvažiuoti iki kokio gudraus žmogaus vėlgi nelabai yra kada ir kaip, tad manau, jog šiam reikalui bandyčiau naudoti stiprintuvo filtrus. Taigi klausimas: kokį stiprintuvą pasirinkti, kad jungiant biampingu šiuos komponentus jo filtrai leistų normaliai suderinti garsiukus tarpusavyje ? Manau žiūrėčiau kažką iš dėvėtų ir iki 1000 lt. Visai neužpykčiau jei stiprintuvas būtų ir 5 ar 6 kanalų, kadangi subas irgi bagažinėn kaip ir užplanuotas kiek vėliau. Šiaip manau neblogai tiktų sinuslive 260.4 bet kur jį išpiešti protinga kaina nežinau, o 300 eurų mokėti kažkaip.... Galvą pritaikyti manau vienas paprastesnių darbų ir esant sistemai, ją bent jau mano atveju lengviausia parinkti.
Tad laukiu forumiečių nuomonių ir pasiūlymų, bei pagalbos pasirenkant, išskyrus pasiūlymą eiti paskaityti forumą, jį jau skaitau seniai seniai, bet....
Bookmarks