Citata Kleckas78 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
na siaip kazkada turejau toki Rainbow 12" ir butent nuo tokio pat Eton stiprintuvo - fazikineje grojo ~ 40 ltr dezej - bet labai jau nei tema grojo - veldavosi jisai ir t.t.
po to padariau jam uzdara deze - pradejo graziau groti - nebetiek velesi ir pats bosas padoresnis buvo.

Dabar del to kad plerpe tai pas mane tokiu bajeriu nebuvo - buvau pajunges ant etono 2802 ir daviau biski prasivedint jam tai jokio pasalinio garselio net nebuvo isleides.

Po to pardaviau pazystamui - tai tam buvo atsiklijeves dangtelis kuris yra centre subo difuzoriaus (su uzrasu denge ten rite) ir del to subas judedamas plerpima duodavo - gal pas tave tas pats pasiziurek ar nera atsiklijeves - priklijuoji ir vel viskas ciki.
Beje kokie laidai stiprintuvo maitinimo???? gal stiprintuvui neuztenka maitinimo ir gryba pjauna???
reiks paziuret del to dangtelio. o del laidu tai nuo akumo link stiprintuvo pliusini laida nuvedziau 35 mm2, minusinis plonesnis kazkur trigubai. laidu ilgiai kazkur vienodi nes stiprintuvas ir akumas bagazineje tai ju ilgu man nelabai ir reikia.