tai kyla klausimas kiek tu ju bandei? daug ar viena? bet kuriuo atveju nei vienas slamstas toks kaip raveland'as tau "nekals"
tai kyla klausimas kiek tu ju bandei? daug ar viena? bet kuriuo atveju nei vienas slamstas toks kaip raveland'as tau "nekals"
Turi tokia beda - skaityk foruma... Koki menesi minimum...
bandzeu kelis, kiek pamenu ir magnata(vatu nebepamenu), paskui dar kazkoki(tipo tas stipras buwo 1200rms) bet viestiek nieko gero,dabar naudoju Panasonic stipra, kolkas jis gereusiai isjudina suba. bet jej uzduodu truputy daugeu garso, issijunge stipras, nors keiceu wisus laidus. Kaip manote, man reiketu stipro kad butu apie 400rms ar kad butu dageu nej 400 rms?? nes subas turi 400 rms.
visu pirma tau stipras issijunge nes uzkaitinai per daug (suveike apsaugos)
antra pirma firma normalia nusiziurek o tada jau watus. pvz JL 500/1 turintis 500w tavo bosa gabalais paleistu, tik va uz 400 tu jo nenupirksi niekaip
[quote=Black Scorpio;96937]visu pirma tau stipras issijunge nes uzkaitinai per daug (suveike apsaugos)
na ce tai tiesa, jis buna tikraj karstas. klausyk o jej jungciau po 2 omus, ne daugeu watu gautu subas? ar jungiant 2 ohm ar 4 ohm watu gautu tiek pat(tik skirtusi gauso kokybe)?
Duokit man ta monstra pabandyti nuo kokio EM ea1800dnoriu pamatyti kaip jis nejuda ir kaip jam reik glaios
![]()
na matai, as nenoriu kad mano subas iskristu su tokiu stipru, tiesiog noriu kad atgrotu taip kaip priklauso![]()
Bookmarks