+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 6 iš 6

Tema: RS audio SPL naujesnis modelis

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą RS audio SPL naujesnis modelis

gal kas kartais turit šių midbosu techninius parametrus, nes kai naujus pirkau tai nebuvo prie jų, rašiau gamintojui jau koki 5 laišką ir jokio atsakymo, šiuo atveju google.lt nepadeda

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

teks bandyti matuoti

Jaunius fordas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2008
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    12

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    gal kas kartais turit šių midbosu techninius parametrus, nes kai naujus pirkau tai nebuvo prie jų, rašiau gamintojui jau koki 5 laišką ir jokio atsakymo, šiuo atveju google.lt nepadeda
    keista, kad nieko neatrašė, nes kai man reikėjo tai atsakymą gavau sekančią dieną.
    Gal atsostogauja.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata fordas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    keista, kad nieko neatrašė, nes kai man reikėjo tai atsakymą gavau sekančią dieną.
    Gal atsostogauja.
    tai gal tu turi jų išsamesni aprašymą? o kokia kalba jiems parašei ? gal Angliškai nesupranta , o aš vokiškai nemoku

Jaunius fordas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2008
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    12

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tai gal tu turi jų išsamesni aprašymą? o kokia kalba jiems parašei ? gal Angliškai nesupranta , o aš vokiškai nemoku
    man reikėjo sužinoti tik montavimo gylį, todėl aš jo tik ir klausiau (jei nepamiršiu tai savaitgalį pažiūrėsiu ar kai pirkau dėžėje nebuvo kokių duomenų), o rašiau tai angliškai.

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata fordas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    man reikėjo sužinoti tik montavimo gylį, todėl aš jo tik ir klausiau (jei nepamiršiu tai savaitgalį pažiūrėsiu ar kai pirkau dėžėje nebuvo kokių duomenų), o rašiau tai angliškai.
    gali nežiūrėt ten tik elementarus skaičiai duoti kiek rms ir panašiai, o ko reikia tai nėra

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės