Tiesiog apacia sumazejo ir lygiomaziau priesbosio...Nu vienu zodziu ilgas keles dar taves laukia![]()
Tiesiog apacia sumazejo ir lygiomaziau priesbosio...Nu vienu zodziu ilgas keles dar taves laukia![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
HPF atsukes buvau iki 400hz vistiek negraziai groja,reguliavau visa garsa mage atsukes,ant full daug geriau,beje turetu faktinai turetu but,komponentai nuo 400hz groja aukstyn,o subas zemiau 400hz taip? Cia kaip pvz,pvz dar komponentai groja nuo 100hz o subas iki 100hz?
Tai jolki palki, tau gi sako, HPF: 50 - 80 Hz (priekinei akustikai!!!), LPF - taip pat kaip HPF jau nustatei (subui!!!). Jei su magu karpai daznius, viska stiprintuve ant full ir mage lygiai ta pati darai.
HPF - tai toks nustatymas, kai nuo tavo nustatyto daznio viskas kas zemiau slopinama, LPF - atvirksciai. Kiekvienas sistemos komponentas turi groti tai, kas jam skiriama ir bosas su komponentais neturetu persidengti, bent jau idealiu atveju...
Tai pas mane HPF nuo 400hz iki 15khz,komponentai tik nuo 400hz ir auksciau gros,tai taip ir gaunas,as su magu karpau viska,tai ir palikt full
Jeigu det dar 2 priesbosius papildomai?juos jungt nuo pasyvaus filtro komponentu,ar atskirai nuo stiprintuvo,bet apkrova kanalui 2 omai butu ar kiek?jungiant dar 2 priesbosius?
tu nesusitvarkai su akivaizdziausia akustika, o dar sneki apie dvigubus priesbosius, siulyciau maziau rasyt, daugiau skaityt, o jei taip nesuvoki paprasciausiai paprasyt kad kas vizualiai prie auto paaiskintu, stebiu tavo postus ir man keista kad tu taip pjauni, juk su kiekvienu post turetum protingesnis tapt siuo klausimu, bet tu vis kazkokia nesamone cia isspjauni, buk zmogus pasiskaityk, pasikalbek ir nebedek nieko i auto, susitvarkyk ka turi
Neskubėk nieko pirkti ir dėti, nesamonių pridarysiAš pats daugiau nei metus laiko važinėjau be boso, klausiau įvairią muziką, žiūrėjau ko trūksta, ko per daug ir tik tik maždaug tada jaučiausi pribrendęs tam reikalui (prieš tai forumą skaičiau beveik 2 metus
kaupiau teorines žinias, kad nekiltų jokių durnų klausimų). Ir tai dar tas bosas negroja taip kaip turėtų, vis blogai kažkas
Žodžiu skaityk, dirbk ir svarbiausia klausyk savo ausimis.
Aciu uz patarima![]()
Prikeliu tema,tiesiai prie reikalo,ar šis stiprintuvas išgrotu SPRus 17S?
Bookmarks