+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 41 iš 41

Tema: Klausimas del Helix Dark Blue 62.1 + Helix Dark Blue 2

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    41
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Palikau ant full nes ant hpf negraziai groja,per daug aukstu man
    aukstu padaugeti negali gal tiesiog per daug nufiltravai is apacios

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Tiesiog apacia sumazejo ir lygiomaziau priesbosio...Nu vienu zodziu ilgas keles dar taves laukia
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

HPF atsukes buvau iki 400hz vistiek negraziai groja,reguliavau visa garsa mage atsukes,ant full daug geriau,beje turetu faktinai turetu but,komponentai nuo 400hz groja aukstyn,o subas zemiau 400hz taip? Cia kaip pvz,pvz dar komponentai groja nuo 100hz o subas iki 100hz?

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    40
    Žinučių
    895

Exclamation

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    HPF atsukes buvau iki 400hz vistiek negraziai groja,reguliavau visa garsa mage atsukes,ant full daug geriau,beje turetu faktinai turetu but,komponentai nuo 400hz groja aukstyn,o subas zemiau 400hz taip? Cia kaip pvz,pvz dar komponentai groja nuo 100hz o subas iki 100hz?
    Tai jolki palki, tau gi sako, HPF: 50 - 80 Hz (priekinei akustikai!!!), LPF - taip pat kaip HPF jau nustatei (subui!!!). Jei su magu karpai daznius, viska stiprintuve ant full ir mage lygiai ta pati darai.

HPF - tai toks nustatymas, kai nuo tavo nustatyto daznio viskas kas zemiau slopinama, LPF - atvirksciai. Kiekvienas sistemos komponentas turi groti tai, kas jam skiriama ir bosas su komponentais neturetu persidengti, bent jau idealiu atveju...

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Tai pas mane HPF nuo 400hz iki 15khz,komponentai tik nuo 400hz ir auksciau gros,tai taip ir gaunas,as su magu karpau viska,tai ir palikt full

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Jeigu det dar 2 priesbosius papildomai?juos jungt nuo pasyvaus filtro komponentu,ar atskirai nuo stiprintuvo,bet apkrova kanalui 2 omai butu ar kiek?jungiant dar 2 priesbosius?

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

tu nesusitvarkai su akivaizdziausia akustika, o dar sneki apie dvigubus priesbosius, siulyciau maziau rasyt, daugiau skaityt, o jei taip nesuvoki paprasciausiai paprasyt kad kas vizualiai prie auto paaiskintu, stebiu tavo postus ir man keista kad tu taip pjauni, juk su kiekvienu post turetum protingesnis tapt siuo klausimu, bet tu vis kazkokia nesamone cia isspjauni, buk zmogus pasiskaityk, pasikalbek ir nebedek nieko i auto, susitvarkyk ka turi

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tu nesusitvarkai su akivaizdziausia akustika, o dar sneki apie dvigubus priesbosius, siulyciau maziau rasyt, daugiau skaityt, o jei taip nesuvoki paprasciausiai paprasyt kad kas vizualiai prie auto paaiskintu, stebiu tavo postus ir man keista kad tu taip pjauni, juk su kiekvienu post turetum protingesnis tapt siuo klausimu, bet tu vis kazkokia nesamone cia isspjauni, buk zmogus pasiskaityk, pasikalbek ir nebedek nieko i auto, susitvarkyk ka turi
    tai va kas virtualiai rasoma as nesuprantu,jei kas real paaiskintu,parodytu pvz butu aisku,o taip tai man cia zalia giria

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Neskubėk nieko pirkti ir dėti, nesamonių pridarysi Aš pats daugiau nei metus laiko važinėjau be boso, klausiau įvairią muziką, žiūrėjau ko trūksta, ko per daug ir tik tik maždaug tada jaučiausi pribrendęs tam reikalui (prieš tai forumą skaičiau beveik 2 metus kaupiau teorines žinias, kad nekiltų jokių durnų klausimų). Ir tai dar tas bosas negroja taip kaip turėtų, vis blogai kažkas Žodžiu skaityk, dirbk ir svarbiausia klausyk savo ausimis.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Aciu uz patarima

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Prikeliu tema,tiesiai prie reikalo,ar šis stiprintuvas išgrotu SPRus 17S?

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės