stiprokas bet teisingas
Vieniem teisingas, kitiem ne... Vieniem muzika reikaliga, kaip fonas, kitiem muzika - kur kas daugiau... Kogero visi automobiliu gamintojai deda i gala garsiakalbius... Ir manau dauguma zmoniu rinktusi garsiakalbius ir priekyje ir gale, negu vietoj to geresnius tik priekyje... Ir niekas nepaneigs, kad alpine turi daugiau navarotu ir su ja lengviau sureguliuoti visa sistema...
lengvesniu keliu eit lengviau, rezultata pasiekt lengviau, bet sunkiu keliu praejes daug daugiau ismoksi ir rezultata daug geresni turesi, dazniausiai
groja kaip iš kibiro
atsiprasau uz mano durna isikisima,
bet mano nuomone dek kad ir 9887 ar 9835 ar p88rs tas pats brudas bus jei galas bus garsesnis uz prieki ir juolab kiausiai rekaus...
Klausiau as ta nakamisi cd-500 ir kaip reta jis man patiko Jokiu filtru shmiltru.
Koks tikslas deti maga kainuojanti 500 - 1500 lt i sistema kuriai "giliai dzin" garso shaltinis. Kitaip sakant rekia kas kaip nori, viskas viska perrekia... :/
Tai geriau blaupunkta - bent issinesht su rankenele i xata galima, m1 ir power hit radio nenusimus - mat laiko atminti
Bookmarks