Sorry, tokia jau realybė. Su rėkiančiais kiaušiniais gale laaaabai toli iki vidutinės klasės.
vis gi nemanau.
yra nemazai protingu zmoniu.delfinai 9835 ir formules p88 tai yra vidutine klase
save tikrai priskirciau vidutiniai klasei. Kiausiniai gale tikrai geresne opcija negu original. aisku jeigu magas reguliuoja EQ, phase ir pan (nu tikrai ne nakamas)
Kazkada 2001 londone pamaciau focal ir rockford fosgate kiausinukus apie 129sv. patikek tai buvo mano svajone gan ilgokai, nes grojo tikrai neeiliniskai ir zemas ir siaip skambesys. Nusipirkau focal.Super -boso net nereikejo(beveik)
Jei ne butu bmw tikrai pjauciau skyles ir kisciau tuos focal easy. su medine gerai instaliuota palange tikrai negeda butu pasirodyti!
taip, kad, apie kiausinius,- ramiai...![]()
o man atrodo kad tau dar kokius metelius forumą pavartyt iki vidutinio lygio.
nepyk, čia tik mano nuomonė.
P.S. antras klasimas: ar metelius pavarcius foruma tapsiu vidutinioku?, -keistas poziuris aplamai.
Patirtis svarbiausia, o ne kas ka kiek skaito, kitas gal turi 600lt ir skaito metus foruma ka cia nusipirkus uz juos tai ar jis jau vidutiniokas????![]()
Pirmiausia, mūsų forume bendraujama TAISYKLINGA LIETUVIŲ KALBA. Dar visai šaunu būna, kai žmonės apmąsto prieš talpindami temą/žinutę.
Parašei nesąmonę ir dar kreivai argumentavai- kada pradėjom lygint procesorines galvas su paprastom ir sakyt kad procesorinė yra geresnė už paprastą, nes turi procesorių? Juk tai yra nesamonė.
Nakas orientuotas į pure passive, kaip ir visi seni geri grotuvai. Ir iš vis, ar esi matęs super rimtą sistemą su galine akustika?
Bookmarks