Sveiki,
pribrendo laikas pasikeisti tai kas bilda mano masinoje.
Dabar priekyje Signat L13 sudeta, pajungta vietoj senuju nes numire.
Dezutes isimtos durelese kur yra.
Gale pionieriaus kiausiniai kurie slykstus kaip reta.
Taigi noriu biski pasikeisti viska kad butu bent minimaliai muzikos.
Taigi ka manote apie rinkinuka:
Priekis:
Eton RS-160 (manau tikrai pakanka vidutiniai muzika klausyt - be to labai jau man patiko aukstadazniai ju) (o gal del Eton A1? ar alpine Spx?).
Kokius nors gal fokalo 10 tukus koaksilus gale i dureles (na buna kad gale sedi zmones kad jiems kas girdetusi - esant reikalui negaila faderi pametyt) - gala maitinciau nuo magnetafono.
Priekiui koki gal genesis stiprituviuka, arba koki uDimension - nes islenda pigesniu pastaruoju metu.
Subas, na cia tai po klaustuku, manau uzdara dezute JL Audio 12w3v3 prisukta po palange ir visa palange perdaryta.
Klausoma muzika pastaruoju metu rokelis, dainuojamoji poezija kartais, kartais shokiu muzika, vnz vokalo norisi kad graziai skambetu.
Subui irgi is devetu stiprintuvu ziureciau. Kad ir kazkur dar turiu xetec'a nukises sena gera.
Magnetola galvoju Alpine 9812 arba Alpine 9835 det. Dar Pioneer 77 pasirinkime - bet biski.
Ka manot apie toki rinkinuka? Ar i tema jis, ar ka kita galvot? Muzika kaip fonas labiau reikalinga o ne rajonui linksminti.
Ai masina audi 100 (c4) sedamas![]()
P10 bus mazoka sokiu muzikai...Dek P12
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
rokui groti masyvaus priesbosio neuzteks, kazi kaip gitaros gros su sunkiu priesbosiu?
ps. placiajuosciai manau labai sauniai i panele tiktu
groja kaip iš kibiro
nors rokas nėra mano arkliukas, bet AC/CD keli albumai su mano Eton A1 komponentais skambėjo neprastai, nors tai tik mano subjektyvi nuomonė![]()
Impedanz / Nominal Impedance 4 Ohm
Frequenzbereich / Frequency Response 43 - 25000 Hz
Trennfrequenz / Crossover Frequency 3000 Hz
Empfindlichkeit / Sensivity 1W/1m 87 dB
Technical Data - Techn.Daten RS 160
Nominal impedance - Nennimpedanz (ohm) 4
Resonance frequency - Resonanzfrequenz 60 Hz
Mechanical Q factor - Mechanische Güte QMS 4.9
Electrical Q factor - Elektrische Güte QES 0.93
Total Q factor - Gesamtgüte QTS 0.78
Mechanical resistance - Mech. Widerstand RMS 0.97 kg/s
Effective piston area - Effektive Abstrahlfläche SD 137 cm2
Mass of speaker - Lautsprechergewicht 0,85 kg
Equivalent air volume - Äquivalentvolumen VAS 14.0 dm3
Linear excursion - Lineare Auslenkung Xmax 2.5 mm
Characteristic sound pressure level 1W/1m
Mittlerer Kennschall-druckpegel 1 W/1m 87 dB
Rated Power - Belastbarkeit 70/110 W
Mounting Depth - Einbautiefe 66 mm
Cut-out diameter - Ausschnittsdurchmesser 143 mm
Outer Diameter - Außendurchmesser 165 mm
Nemanau kad tai sunkus labai jau prieshbosis :/
O ka nors issprestu tarkim sudvigubinti prieshbosiai?
Dvigubi priesbosiai - garso daugiau turetum
bet mano poziuriu geriau jau brangesni komponentai nei pigesni su dvigubu priesbosiu
Ir jei tau patiko Eton tai ir pirk, o ne bandyk mumis itikinti tuom (gi ne mes klausysim)
bet siaip jeigu as rinkciausi komponentus rokui - ieskociau biski agresyviau grojancius nei Eton, nes man rokas be agresyvumo ir geros dinamikos atrodytu nekaip (bet cia tik mano nuomone), o tu pirk tai kas tau patiks nes visu skoniai skirtingi.
o kam tau ja keist, jei gerai galvoju ten yra siokios tokios vietos panelej garsiakalbiam, arba maisau metus masinu
groja kaip iš kibiro
Bookmarks