http://forumas.i-klubas.lt/archive/index.php/t-42.html
(postai link galo) apie viduriukus kupolinius tarp ju ir sie Ivolga
Gal kam teko montuot/klausyt? Kokie atsiliepimai? Butu dedamas tarp BG20 ir TW6NG kazkur nuo 1500Hz iki 6000Hz.
Mindaugas 869980106
http://forumas.i-klubas.lt/archive/index.php/t-42.html
(postai link galo) apie viduriukus kupolinius tarp ju ir sie Ivolga
O, dekui, kazkaip praziurejau sita![]()
Mindaugas 869980106
paleisk bg20 su placiajuosciais nereikes nei austadazniu.tavo surinkta trijuoste bus labai sunku suderint,abejoju ar isviso bus imanoma...jei jau eini link bg20 tai placiajuosti koki naudok nereikes nei austadazniu,filtru nereikes sudetingu,placiajuosciu yra nuo 5-13cm dydzio manau juos tikrai noredamas sukistum i kampus prie lango.
Tai dabar BG20 su TW6NG atskirti kazkur ties 5000 ir nera taip jau blogaiTiesiog tokia kvaila mintis sove, kaip pigiai ir lengvai dar pagerinti vidurius
![]()
Mindaugas 869980106
Vargsi daug ir nauduos mazai bus nes jie per pigus daiktai link kokybes ainant...As kaskada ziurinejau ir juos bet paskui net ir nebandziau...Nes protingas zmogus patare nebandyt ir nemetyt lt![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Viskas aisku, dekui, maloniai pabendravom![]()
Mindaugas 869980106
Problema su tūriu, t.y. akustiniu apiforminimu
Tai jei visai be oro uz garsiakalbio, tai reikes nuo labai aukstai leist.
Mindaugas 869980106
O tu nenori padet ju tiesiog ant palanges. Padaryk atitinkamo storio ziedus, jei nori ir kampa palenkimo gali padaryt. Tik neuzdaryk turiu o padaryk ji prapjauta kaip C raide. Ta tarpa gali nusukt kur i langa kad akys nekliutu ir viskas![]()
Kaip jie tokiam apipavidalinime groja nezinau, pas mane jie kolkas tiesiog guli ant paneles priklijuoti lipnia juostagroja visai neblogai. Tavo atveju manau butu blogumas tame kad tenktu slopint BG20 ir TW6, nes ju jautrumas gerokai didesnis.
Kazkurioj temoj berods Arturas S jau minejo, kad FRS8 nuo apacios pjauti reikia ties ±500Hz o virsutini pjovima manau ne zemiau ±3kHz reikia daryt ir eksperimentuot eksperimentuot ir dar karta eksperimentuot kol kasnors gausis![]()
Nuo 500Hz, tai, manau, normaliai idejus, o ne kaip mes cia svaigstam![]()
Mindaugas 869980106
bg20 slopint nereikes,zemadaznio jautrumas turi buti didesnis...o tw6ng tikrai be varzu nesutvarkysi,yra popierinuku spikarej su 88db jautrumu,man jie maloniai groja,ir varzu nereikes.tw6 turi metalini gaubteli,del jo kartais yra spiegimas nemalonus,dirbtinis detalumas,mano mineti 88db jautrumo jo neturi,groja svelniai.jais dabar dziaugiasi forumietis peris,gali jo pasiklaust apie ispudzius lyginant su tw6ng
O kodel sakai kad jie nuo 500Hz negros taip idejus? Pas mane jie isvis guli ant palanges ir nelabai isgirdau kad butu duobe suleidus juos apie 500Hz ribose. Del viso pikto reikia pasimatuot arba nueiti pas daktarus kad ausis praplautu, bet kolkas bedu negirdziu
Tolka, apie kokius aukstadaznius kalbi?![]()
Cia tie aukstadazniai po 19.90lt?
Mindaugas 869980106
Bookmarks